Zakelijk interieuradvies

Particulier     ZAKELIJK

Zoekt u een partij die u op zakelijk gebied kan helpen met het geven van interieuradvies? Dan bent u bij Binnenkijken Interieuradvies aan het juiste adres.

Een interieuradvies op zakelijk gebied bestaat niet alleen uit het maken van een interieurplan voor uw bedrijfsinrichting. Wat kunnen wij allemaal op het gebied van zakelijk interieuradvies voor u betekenen. Neem gerust CONTACT op voor de mogelijkheden. 


ZAKELIJK INTERIEURADVIES bedrijfsinterieur NijmegenInrichten bedrijfsruimtes

De meest afgenomen vorm van zakelijk interieuradvies is het adviseren over uw bedrijfsinrichting. Zowel u als uw werknemers brengen veel tijd door op kantoor en hierdoor is een prettige werkomgeving en sfeer ontzettend belangrijk. En wist u dat een prettige werkomgeving bijdraagt bij aan de productiviteit van uw werknemers! Een goede reden om eens kritisch naar de inrichting van uw bedrijf te kijken.

lees verder >


ZAKELIJK INTERIEURADVIES modelwoning Nijmegeninrichten modelwoningen

Momenteel lijkt het wellicht minder aan de orde te zijn, maar op zakelijk gebied geven wij ook interieuradvies voor de inrichting van modelwoningen. Een mooi voorbeeld hiervan is de inrichting van de TINY HOUSES voor Klok Bouw. Hierbij hebben we meegedacht over alle keuzes, van vloer tot wandafwerking, meubels en de uiteindelijke styling van de woning.

lees verder >


ZAKELIJK INTERIEURADVIES workshop Nijmegen

interieurworkshop

Zakelijk interieuradvies kan ook bestaan uit het geven van WORKSHOPS aan uw medewerkers als onderdeel van een teamuitje. Of misschien heeft u klanten die bezig zijn met hun interieur? Dit geldt bijvoorbeeld voor makelaars, woninginrichters of keukenspeciaalzaken. Dan kan een interieurworkshop een leuk presentje zijn bij aankoop van!

lees verder >

Wilt u een afspraak maken voor een zakelijk interieuradvies, neem dan hier CONTACT op!