interieuradvies

PARTICULIER     ZAKELIJK


ADVIES MEUBELOPSTELLING

U krijgt 2 voorstellen voor de indeling, uitgewerkt op schaal 1:50. Bij het ontwerp houden we rekening met de routings in de ruimte en de menselijke maat. Hierbij wordt de praktische kant, zeker niet uit het oog verloren. Ook kunnen we adviseren over het verplaatsen van wanden en deuren en het ontwerpen van een aanbouw. 

lees verder >


SFEER- EN MEUBELADVIES

Wij maken voor u 2 verschillende sfeercollages. Hierop staan meubels afgebeeld en tevens geeft dit een indicatie van de kleuren voor de inrichting. Voor het uitzoeken van de meubels op productniveau, bekijk onze dienst WOONWINKELEN  

lees verder >


Kleuradvies NijmegenKLEURADVIES

Na bepaling van sfeer en indeling, bepalen we de exacte verfkleuren (of het type behang) voor wanden en houtwerk. U ontvangt hiervan de kleurnummers en de kleurstalen. 

lees verder >

 

VERLICHTINGSPLAN

Na bepaling van sfeer en indeling, kunnen we een verlichtingsplan maken. Op de plattegrond geven we aan waar de verlichting moet komen. Tevens geven we het type lamp aan (leeslamp, tafellamp...) en geven we een voorbeeld van een passend armatuur. 

lees verder >


VLOERADVIES

U krijgt advies over het type vloer en de kleur van de vloer. We zullen een aantal alternatieven laten zien.

lees verder >

 


ADVIES RAAMDECORATIE

Na bepaling van kleuren en sfeer, gaan wij op zoek naar passende gordijnen. U krijgt advies over de kleur en het type raamdecoratie.

lees verder >

 


ONTWERP MEUBELS OP MAAT

Een meubel op maat is vaak een mooie oplossing in het ontwerp. Wij maken een ontwerp welke u door een meubelmaker kunt laten uitvoeren.

 


WOONWINKELEN

Op basis van de gekozen indeling, sfeer en kleur gaan wij, vooraf aan de afspraak van het woonwinkelen, een voorselectie maken van passende meubels. Vervolgens gaan we samen met u deze selectie van meubels bekijken. Ook zullen we dan alles zoveel mogelijk bij elkaar leggen, zodat u een goed beeld krijgt van het eindresultaat. 

lees verder >


DECORATIE-ADVIES / styling

Een vaak onderschat onderdeel, is de uiteindelijke styling van de woning. Hiermee kunt u het ontwerp versterken, maar ook teniet doen. Bij voorkeur gebruiken we voor de styling uw eigen, persoonlijke accessoires. Tevens geven we advies over eventueel aan te schaffen producten. 

lees verder >


MONDELING INTERIEURADVIES AAN HUIS

Tijdens een mondeling advies, komen we bij u thuis en beantwoorden we ter plekke uw interieurvragen. Dit kan gaan over de indeling, sfeer, kleurgebruik, aan te schaffen meubels of verlichting. Het advies kunt u direct in praktijk brengen.

lees verder >


Buiten een straal van 15 km, berekenen wij € 0,30 per km.