Hoe gaan wij te werk

Een opdracht is voor ons geslaagd, als aan het interieur te zien is wie er wonen. Die moet logischerwijs dus zo goed mogelijk aansluiten bij de identiteit van de bewoners. Hoe pakken wij dat aan?

1. Kennismaken!

Het belangrijkste en misschien ook wel het meest uitdagende aan een interieuradvies is dus, om u als bewoners echt goed te leren kennen. In een geheel vrijblijvend gesprek met één van ons legt u uit wat uw wensen en eigen ideeën zijn, en wat wij voor u mogen doen. Wellicht zijn er zaken waar wij rekening mee moeten houden. Die kunt u in dit gesprek toelichten.

Wilt u een afspraak maken? Neem dan nu CONTACT op!

2. Voorstel

Aan de hand van het eerste gesprek maken wij voor u een voorstel voor de aanpak en de bijbehorende offerte. Op onze pagina DIENSTEN kunt u zien welke werkzeemheden we voor u uit kunnen voeren.

3. Aan de slag!

Dan begint het pas echt: wij gaan voor u aan het werk en stellen stukje bij beetje een interieurplan op. Dit bestaat in eerste instantie uit minimaal twee interieurontwerpen, met twee verschillende creatieve invalshoeken. 

4. Sparren

In een volgend gesprek bespreken we de twee creatieve voorstellen. Wees eerlijk: is er een ontwerp bij dat helemaal naar uw wens is? Of juist niet? Misschien wilt u een combinatie van de twee? Tijdens het sparren kunt u open en eerlijk reageren op de ontwerpen die gemaakt zijn.

5. Afronden

Aan de hand van uw reacties tijdens het sparren, maken wij het plan verder af. Wij gaan door tot u helemaal tevreden bent. 

Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvende intake? Dat kan! 

Geïnteresseerd? Neem dan CONTACT met ons op!