BINNENHUISARCHITECT

Bent u op zoek naar een binnenhuisarchitect bij het maken van de juiste keuzes bij de indeling van uw woning? Iemand die u kan adviseren of het doen van een uitbouw wel of niet wenselijk is? Dan bent u bij de binnenhuisarchitecten van Binnenkijken Interieuradvies aan het juiste adres.

 

Wat kan een binnenhuisarchitect voor u betekenen?

Samen met u bespreken we hoe u leeft, wat de fijnste plekjes zijn in de ruimte en welke functies de ruimte moet hebben. Met onze kennis als binnenhuisarchitect,  maken we voor u de meest optimale en zeker ook meest praktische indeling.

Behalve qua indeling, kunnen wij u ook helpen met het adviseren over de juiste kleuren en de keuze van de meubels. Deze twee samen geven straks de sfeer en het persoonlijke karakter in uw woning. Hierbij gaan we altijd uit van uw persoonlijke smaak en stijl en het karakter van de woning. En daarbij is het zeker niet zo dat alle meubels vervangen dienen te worden. Als binnenhuisarchitect kijken wij altijd of bestaande meubels een mooie plek kunnen krijgen in het nieuwe interieur.

 

Op zoek naar uw optimale woonoplossing!

Door onze ervaring als binnenhuisarchitect, kijken we ook indien gewenst verder dan de huidige ruimte. Wellicht geeft het verplaatsen van een deur net meer mogelijkheden voor de indeling. Of kan de toevoeging van een raam ervoor zorgen dat die donkere ruimte nu een stuk aantrekkelijker wordt.

En die uitbouw die u voor ogen heeft? Is deze nodig en wat doet dit met de rest van de ruimte. Graag maken we deze keuzes inzichtelijk voor u!

En mocht voor u de oplossing liggen in een kastenwand of andere meubels op maat, dan bent u bij ons als binnenhuisarchitect ook aan het juiste adres voor een ontwerp op maat. En door onze samenwerking met een goede meubelmaker, is de realisatie hiervan geen probleem.

Dus bent u op zoek naar hulp bij de (her)inrichting van uw woning of bedrijf, dan is de keuze voor een binnenhuisarchitect van Binnenkijken Interieuradvies een goede eerste stap!

Wilt u een afspraak maken met onze binnenhuisarchitect, neem dan hier CONTACT op!