INTERIEURSTYLIST

Zoekt uw een interieurstylist omdat uw woning wel toe is aan een opfrisbeurt? Dan bent u bij Binnenkijken Interieuradvies aan het juiste adres! Neem CONTACT met ons op voor het maken van een afspraak. 

Interieurstylist Binnenkijken Interieuradvies Nijmegen 1Als interieurstylisten maken wij ontwerpen voor zowel grote als kleine interieurvragen. Ons is het nooit te gek! U schets de kaders en wij vullen het in. Een leuke puzzel die nooit hetzelfde is, doordat u uw eigen woning, smaak en meubels meeneemt.

Als interieurstylisten gaan wij op zoek naar de juiste indeling van de woning. En daarnaast is het ook belangrijk dat we de juiste meubels in het plan meenemen. Want een kleine ruimte heeft misschien meer baat bij een luchtige bank en wanneer opruimen niet voor al uw huisgenoten even vanzelfsprekend is, dan zijn veel open kasten wellicht niet de juiste keuze voor u.

 

Hoe gaat een interieurstylist te werk?

Om te bepalen waar u in de dagelijkse gang van zaken tegen aan loopt, plannen wij graag een vrijblijvends intakegesprek met u. Bij voorkeur in de woning waar het om draait, Dan kunt u kennismaken met de interieurstylist en tijdens het gesprek krijgen wij al een goed beeld van wie u bent en hoe u leeft. Voor een interieurstylist is dit heel belangrijke informatie! Bekijk hiervoor ook onze WERKWIJZE.

Maar daarnaast vinden we het ook heel fijn wanneer u zelf wat beelden kunt laten zien van interieurs of sfeerplaatjes welke u aanspreken. En soms kan ook een favoriet kunstwerk onsInterieurstylist Binnenkijken Interieuradvies Nijmegen 2 als interieurstylist de benodigde inspiratie bieden om een ontwerp op te baseren.

Graag denken we met u mee op alle gebieden die belangrijk zijn voor het eindplaatje. Of dit nu is, kleur, indeling, vloer of verlichting. Want uiteindelijke hebben deze allemaal effect op het eindresultaat. In ons overzicht DIENSTEN kunt u deze allemaal terugvinden.

 

De puntjes op de “i” – het stokpaardje van een interieurstylist

En last but not least, is het afstylen van de woning voor ons als interieurstylist een zeer belangrijk item. Graag doen wij dit met uw eigen, persoonlijke accessoires en wanneer dit niet toereikend is, dan geven we graag advies over wat nog aan te schaffen! Bekijk ons PORTFOLIO voor een goede weergave van ons werk. 

Wilt u een afspraak maken met onze interieurstylist, neem dan hier CONTACT op!