< terug naar overzicht

inrichten bedrijfsruimtes

Een groot deel van de dag brengt u door op uw werk. Een plek waar u geconcentreerd wilt kunnen werken, tot creatieve ideeën wilt komen, klanten ontvangt etc. etc… Ieder beroep en elk bedrijf heeft zo zijn eigen specifieke eisen en wensen.

Het is bewezen dat een prettige werkomgeving bijdraagt aan een goed werkklimaat en aan een betere productiviteit!! Dit heeft te maken met sfeer en kleur, maar ook met de praktische kant van de inrichting. Alleen een mooie inrichting is niet direct de sleutel tot succes. Ook de keuzes voor de indeling van de ruimte en het goed kijken naar de beoogde functies, zijn belangrijk. 

Wanneer u bezoekers ontvangt op kantoor, dan voelt het voor hun prettig als de omgeving klopt bij het doel van het bezoek – aard van het bedrijf. Immers, de inrichting van een juristenkantoor mag een heel andere uitstraling hebben dan die van een basisschool.

 

Goed overleg vooraf

Om tot een goed advies te komen, bespreken wij samen met u, hoe er wordt gewerkt, welke functies de ruimtes hebben. wie u ontvangt etc. etc… Het vergt inzicht in uw bedrijf om tot een goed en passend plan te kunnen komen! Vervolgens bekijken wij de ruimte(s), de huidige indeling, lichtinval en de bestaande inrichtingselementen. En niet te vergeten, uw huisstijl. 

Vooraf geeft u het budget aan, zodat wij deze aan kunnen houden bij het maken van de ontwerpen.

Neem CONTACT met ons op voor de mogelijkheden.

Zakelijk interieuradvies bedrijfsinrichting 5     Zakelijk interieuradvies bedrijfsinterieur 4-1VOORBEELDEN van gerealiseerde bedrijfsinrichtingen door Binnenkijken Interieuradvies: