Reviews

 

2 onder 1 kap - Malden

"Els heeft met engelengeduld geluisterd naar onze wensen en ideeën en deze samengevoegd tot een prachtig, stijlvol en praktisch interieur. De opties zijn overzichtelijk en professioneel uitgewerkt. Els denkt praktisch mee en illustreert wat de slimme en mooie keuzes zijn binnen het budget. Altijd gezellig contact en uitstekend bereikbaar."

Woonboerderij - Beugen

"Els heeft ons zeer goed geholpen door de mogelijkheden van de veranderingen (meubels, kleur, afwerking) goed inzichtelijk te maken. Daarnaast heeft zij onze verschillende wensen in stijl goed weten samen te brengen. Els hanteert een flexibele werkwijze en creëert een prettige sfeer tijdens het overleg.  Wij zijn zeer goed geholpen!"

Woonboerderij - Escharen

"We vonden het leuk dat ze ook werkte met spullen die we al hadden. "Die lamp is prachtig, maar komt in de andere kamer beter uit. De dekenkist uit de slaapkamer, past heel goed in de voorkamer. Die vaas kun je beter daar zetten etc etc..." In feite hebben we haar advies volledig opgevolgd en we zijn er helemaal blij mee."

APPARTEMENT - Nijmegen

"Na een goed gesprek met Els en een heldere offerte, kozen we voor Binnenkijken. De uitgewerkte voorstellen waren helder en duidelijk. Zo hebben we samen, tot volle tevredenheid, ons hele appartement ingericht. Waar zij erg goed in is, het overzicht behouden. Van het voorstel op papier naar het eindresultaat, alles klopte."

Nieuwbouwwoning Lents Buiten - Nijmegen

"Beste Els. Heel erg bedankt voor het fijne, verhelderende en creatieve advies. We zijn hier heel erg mee geholpen!"

vrijstaande woning - Wijchen

"Wij hebben Binnenkijken Interieuradvies meerdere malen ingeschakeld bij de nieuwbouw van ons huis. Zij maakten prachtige ontwerpen voor onze keuken, loungebank en slaapkamer met inloopkasten. Geen getwijfel, miskopen of echtelijke ruzies meer. Een duidelijke leidraad geheel passend bij onze smaak! Een ECHTE aanrader!"

Van Eck & Oosterink - Dodewaard

"Als communicatiebureau en creatievelingen hadden we zo onze ideeën over een nieuw interieur. Binnenkijken kwam met voorstellen en aanvullingen op onze ontwerpen die heel essentieel zijn geweest. Els heeft een perfecte kijk op kleur en invulling van ruimtes. Voor (zakelijk) interieurdesign raden wij deze dames zeker aan."

vrijstaande woning - Groesbeek

"Els heeft goed naar onze wensen geluisterd en nam hier ook echt de tijd voor. We zijn heel erg blij met haar adviezen over de verlichting, kleuren op de muur, keukenontwerp en meubels. Dit heeft ons veel tijd gescheeld en het resultaat is prachtig geworden. Zelf hadden we dit nooit gedurfd en kunnen bedenken."

Woonboerderij - Wijchen

"De site sprak ons direct aan: laagdrempelig, gericht op de wensen en smaak van de klant en dat alles met kijk op en hart voor de zaak. Els en Giny kwamen meteen al met een aantal top ideeën. Nog iedere dag komen wij met veel plezier thuis. Els en Giny hebben een grote hand gehad in het maken van een thuis van ons huis!!"

Herenhuis - Nijmegen

"Geen seconde spijt van het inschakelen van ‘Binnenkijken’. Wat heeft ons dit veel keuzestress bespaard! Het was zo fijn om deskundige richting en advies te krijgen en wat zijn we trots op het resultaat!"

eengezinswoning - nijmegen

"Ik ging opnieuw op mijzelf wonen en veel keuzes moesten worden gemaakt met een beperkt budget. Het was niet zo dat ik geen ideeën had, maar hoe moet je teveel ideeën bij elkaar brengen? Het is echt heel mooi geworden. Je ziet heel duidelijk in welke hoeken van het huis ik geen advies heb gevraagd. Ik mis daar iets.. Bedankt Els!

Jaren '30 woning - Nijmegen

"Giny en Els hebben ons enorm geholpen om bij onszelf en de stijl van het huis te blijven. Ze gaven ons verrassende tips. Zoals dat sober, wit, grijs en hout niet saai is, maar juist rust geeft. En dat een kleurrijk detail het juist afmaakt. Het was heerlijk om met een duidelijk plan naar een keukenzaak te gaan. Daarmee kun je enorm besparen!!"

Nieuwbouw - Beuningen

"Meestal zijn we het qua inrichting van ons huis snel eens en kunnen we snel beslissingen nemen, maar nu bleven we in crikeltjes ronddraaien. Els haar 1ste ontwerp was een mooie inspiratie. Obv ons commentaar heeft ze variaties bedacht, maar uiteindelijk is het 1ste ontwerp toch voor 95% uitgevoerd. Wij zijn blij met het resultaat."

Historische woning - Ravenstein

"Hun ontwerp, naar onze smaak en wensen, is uiteindelijk onze inrichting geworden. En wat zijn we daar blij mee. Licht, warm, gezellig. Thuiskomen! Op naar het volgende project...."

Vrijstaande nieuwbouw woning - Beuningen

"Jullie zijn spontaan, creatief, hebben leuke ideeën, weten wat de nieuwste trends zijn en geven je heel veel inspiratie. Inrichtingstekeningen (meubelopstelling), sfeercollages, woonwinkelen, het was een feestje, met een geweldig resultaat. Wij zijn hier ontzettend blij mee."

Vrijstaande woning - Elst

"Tevergeefs hadden we al veel woonwinkels bezocht. We besloten om Els in te huren voor een middag woonwinkel. De meerwaarde hiervan was direct duidelijk. Tevens gaat Els door tot ze helemaal tevreden is en het hele plaatje klopt! En dat doet het!."

Erik de Jong - Nieuwbouwcoördinator

"Kopers van nieuwbouwprojecten worden door Binnenkijken Interieuradvies deskundig en creatief geholpen. Daarnaast verzorgt Binnenkijken ook het intekenen van interieurvoorstellen voor de verkoopdocumentatie."

Michel van Wijk - Projectontwikkelaar

"Voor meerdere projecten heeft Binnenkijken goed werk geleverd bij de verkoop. Er is goed geluisterd naar de opdrachtgever en ze hebben dit binnen tijd en budget vertaald in een interieurontwerp wat ons zeer heeft verrast en tot snelle verkoop heeft geleid. Duidelijke afspraken, creativiteit en zelfstandige uitwerking zijn kenmerkend voor de werkwijze van Binnenkijken."

Huub van Rumund - Directeur Hans Janssen Makelaars

"Wij hebben Els en Giny van Binnenkijken leren kennen bij inrichtingsplannen voor nieuwbouw modelwoningen! Een goed inrichtingsplan werkt uitermate stimulerend bij de verkoop van een (nieuwbouw)woning!"

Vrijstaande woning - Berg en Dal

"Na een uitgebreid gesprek over onze wensen en ideeën, hebben Els en Giny voor ons meerdere ontwerpen gemaakt, waarbij elk ontwerp wel iets had dat ons verraste en aansprak. Met hun inbreng voor de indeling en kleuradviezen hebben wij nu een woonkamer / keuken gerealiseerd waar we echt helemaal tevreden over zijn."

Nieuwbouw appartement - Nijmegen

"Vanmorgen #interieurplan gepresenteerd gekregen door de dames van @binnenkijkenint Super mooi! Laat het snel nov zijn ;-)#appartement"

Eengezinswoning - Malden

"Denken in mogelijkheden en eerlijkheid kenmerkten hun adviezen. En oh wat heerlijk dat zij met ons gingen woonwinkelen. Het heeft ons tientallen ritjes naar woonboulevards, keuzestress, miskopen en relationele patstellingen gescheeld. Het resultaat is prachtig. Veel gewaagder dan we zelf ooit hadden aangedurfd. "

Vrijstaande woning - Beneden Leeuwen

"Een sterk punt van Els is dat ze bij ons goed aangevoeld hebben wat we willen. De tips voor soort meubilair, gordijnen en vloerkleed waren erg passend. Ons huis is "af" en het is heerlijk thuiskomen in een huis dat qua kleur en inrichting een warme basis vormt."

2-onder-1 kap woning - Gennep

"Na een prettig intakegesprek is het eerste plan uiteindelijk al de juiste. Onze woonkamer is nu 1 samenhangend geheel, straalt rust uit en is sfeervol. We hebben keuzes gemaakt die we zelf nooit hadden bedacht of aangedurfd. Het werkt erg fijn om met de houvast van een goed plan en tussentijds advies heel gericht de stappen uit te voeren."

Jaren '50 appartement - Nijmegen

"De meerwaarde van Binnenkijken is dat ze creatief zijn, out-of-the-box denken en ons hiermee wisten te prikkelen. We durften zo gewaagdere keuzes te maken en we hebben hier geen enkele spijt van. En wat is het fijn thuiskomen als je huis sfeervol en helemaal op orde is."

Hoekwoning - Oosterhout

"Als je een goed interieuradvies wilt, dat echt bij je past en niet alleen de modetrends volgt."

2-onder-1 kap woning - Malden

"Het is onvoorstelbaar hoeveel tijd je kunt sparen door mensen met verstand van interieur en inrichten het denk- en zoekwerk te laten doenDe dames van Binnenkijken zijn hun gage dubbel en dwars waard."

2-onder-1 kap woning - Beuningen

"Wij hadden bepaalde wensen en zij hebben hierin voorstellen gedaan die budgettair gezien voor ons ook aantrekkelijker waren. Wij vinden Els en Giny enthousiast en betrokken."

2-onder-1 kap woning - Nijmegen

"Giny en Els kwamen met een opstelling die wij zelf nooit bedacht zouden hebben en die realiseerbaar was met een minimale investering. Wij zijn er ontzettend blij mee: ons huis is ons thuis geworden."

Nieuwbouw woning - Lent

"Ook al wisten we in welke stijl we het ongeveer wilden hebben, we hebben veel praktische en bruikbare tips en ideeën van Giny en Els gekregen. Er werd ontzettend meegedacht en ook op sites laten zien wat ze bedoelden en waar we het zelf konden zoeken!"

Eengezinswoning - Ooij

"Het intakegesprek is informeel en kosteloos. Op het 2e gesprek kwamen ze met een geweldig plan. Mijn man en ik waren meteen om en maakte geen bezwaar meer dat het dressoir niet meer terug kwam in dit plan. Het is echt een heel mooi bij elkaar passend geheel geworden en helemaal naar de wens van ons beide."

2-onder-1 kap woning - Malden

"Er ligt een heel mooi ontwerp, dat past bij ons en bij onze wensen. En, ook makkelijk, meteen ook de codes van gordijnstof en verf, dus dat scheelt weer tijd in het uitzoeken!"

Werkkamer jaren '30 woning - Nijmegen

"Els nam de tijd, voelde mijn wensen en smaak goed aan en kwam met een plan, waarbij ze ook nu weer de tijd nam om samen keuzes te maken in kleuren en materialen. Het voelt nu helemaal goed en het is heel prettig werken in deze ruimte."

Badkamer - Groesbeek

"Met dank aan de dames van Binnenkijken, hebben wij meer ideeën gekregen voor de inrichting van onze badkamer. De inspirerende collage heeft daar zeker aan bijgedragen, erg fijn!"

2-onder-1 kap jaren '30 woning - Mill

"Hun eerste bezoek pakte meteen goed uit, begrepen meteen wat voor sfeertje we wilden en betrokken ook onze ideeën in het ontwerpOnze huiskamer met keuken is erg mooi, functioneel en sfeervol geworden. ''EEN PLAATJE''. Voor geen cent spijt dat we met Els en Giny in zee zijn gegaan we zijn zeer tevreden!"

Nieuwbouwwoning - Nijmegen

"Voor mij zijn ze de Nederlandse Trinny en Susannah op woongebied!  Hun advies is persoonlijk en laat zien dat ze kennis en passie hebben voor hun vak. Ze hebben me meegenomen in een proces, waarbij ik mijn oude, veilige ideeën los kon laten. Met als gevolg dat het advies nog beter is dan verwacht en helemaal bij mij past."

Vrijstaande woning - Beers

"Na wat telefoontjes, mailtjes, huisbezoek en een prachtige tekening, is het plaatje compleet! Niet te geloven waar hun adviezen toe hebben geleid. Beide ruimtes hebben een metamorfose ondergaan en worden nu optimaal benut. Een mooi huis, een fijn gevoel!"

Nieuwbouwwoning - Beuningen

"Binnenkijken heeft goed geluisterd naar mijn wensen en eisen en ook mijn smaak is juist ingeschat waardoor ik in staat ben geweest met een gedetailleerde boodschappenlijst de interieurzaken langs te gaan. Ik ben zeer tevreden met het resulaat maar ook met de aanloop naar het resulaat toe!"

Eengezinswoning - Malden

"De mix van 'goed luisteren' en 'eigen visie' werkt perfect. Daarnaast kregen we een duidelijke en bondige offerte. Binnenkijken is erin geslaagd voor ons een zeer mooi plan te maken waarbij rekening is gehouden met onze 'sfeer'wensen, gezinssituatie en natuurlijk de bestaande woning. Ze hebben hun beloften meer dan waargemaakt."

Eengezinswoning - Berg en Dal

"Niet alleen het kleuradvies, maar vooral ook de indeling van de ruimte, hadden wij nooit zelf kunnen verzinnen. Het advies heeft datgene gebracht wat wij zochten, een warme gezellige uitstraling waar zowel onze kids als wij zelf ons helemaal in thuis voelen."