Reviews

 

vrijstaande woning

Groesbeek

"Els heeft goed naar onze wensen geluisterd en nam hier ook echt de tijd voor. We zijn heel erg blij met haar adviezen over de verlichting, kleuren op de muur, keukenontwerp en meubels. Dit heeft ons veel tijd gescheeld en het resultaat is prachtig geworden. Zelf hadden we dit nooit gedurfd en kunnen bedenken."

APPARTEMENT - Nijmegen

"Na een goed gesprek met Els en een heldere offerte, kozen we voor Binnenkijken. De uitgewerkte voorstellen waren helder en duidelijk. Zo hebben we samen, tot volle tevredenheid, ons hele appartement ingericht. Waar zij erg goed in is, het overzicht behouden. Van het voorstel op papier naar het eindresultaat, alles klopte."

Erik de Jong - Nieuwbouwcoördinator

"Kopers van nieuwbouwprojecten worden door Binnenkijken Interieuradvies deskundig en creatief geholpen. Daarnaast verzorgt Binnenkijken ook het intekenen van interieurvoorstellen voor de verkoopdocumentatie."

Nieuwbouwwoning Lents Buiten - Nijmegen

"Beste Els. Heel erg bedankt voor het fijne, verhelderende en creatieve advies. We zijn hier heel erg mee geholpen!"

vrijstaande woning - Wijchen

"Wij hebben Binnenkijken Interieuradvies meerdere malen ingeschakeld bij de nieuwbouw van ons huis. Zij maakten prachtige ontwerpen voor onze keuken, loungebank en slaapkamer met inloopkasten. Geen getwijfel, miskopen of echtelijke ruzies meer. Een duidelijke leidraad geheel passend bij onze smaak! Een ECHTE aanrader!"

Van Eck & Oosterink - Dodewaard

"Als communicatiebureau en creatievelingen hadden we zo onze ideeën over een nieuw interieur. Binnenkijken kwam met voorstellen en aanvullingen op onze ontwerpen die heel essentieel zijn geweest. Els heeft een perfecte kijk op kleur en invulling van ruimtes. Voor (zakelijk) interieurdesign raden wij deze dames zeker aan."

Huub van Rumund - Directeur Hans Janssen Makelaars

"Wij hebben Els en Giny van Binnenkijken leren kennen bij inrichtingsplannen voor nieuwbouw modelwoningen! Een goed inrichtingsplan werkt uitermate stimulerend bij de verkoop van een (nieuwbouw)woning!"

Woonboerderij - Wijchen

"De site sprak ons direct aan: laagdrempelig, gericht op de wensen en smaak van de klant en dat alles met kijk op en hart voor de zaak. Els en Giny kwamen meteen al met een aantal top ideeën. Nog iedere dag komen wij met veel plezier thuis. Els en Giny hebben een grote hand gehad in het maken van een thuis van ons huis!!"

Michel van Wijk - Projectontwikkelaar

"Voor meerdere projecten heeft Binnenkijken goed werk geleverd bij de verkoop. Er is goed geluisterd naar de opdrachtgever en ze hebben dit binnen tijd en budget vertaald in een interieurontwerp wat ons zeer heeft verrast en tot snelle verkoop heeft geleid. Duidelijke afspraken, creativiteit en zelfstandige uitwerking zijn kenmerkend voor de werkwijze van Binnenkijken."

Linde Frieling - Linde Huis Groningen

"Ik heb voor een voor mijn woonwinkel in Groningen samengewerkt met Els en Giny van Binnenkijken interieuradvies. Ze werken perfect samen als team en door hun creatieve en praktische insteek kunnen ze met elk budget en alle wensen van de klant rekening houden."
 

Herenhuis - Nijmegen

"Geen seconde spijt van het inschakelen van ‘Binnenkijken’. Wat heeft ons dit veel keuzestress bespaard! Het was zo fijn om deskundige richting en advies te krijgen en wat zijn we trots op het resultaat!"

Jaren '30 woning - Nijmegen

"Giny en Els hebben ons enorm geholpen om bij onszelf en de stijl van het huis te blijven. Ze gaven ons verrassende tips. Zoals dat sober, wit, grijs en hout niet saai is, maar juist rust geeft. En dat een kleurrijk detail het juist afmaakt. Het was heerlijk om met een duidelijk plan naar een keukenzaak te gaan. Daarmee kun je enorm besparen!!"

Historische woning - Ravenstein

"Hun ontwerp, naar onze smaak en wensen, is uiteindelijk onze inrichting geworden. En wat zijn we daar blij mee. Licht, warm, gezellig. Thuiskomen! Op naar het volgende project...."

Vrijstaande nieuwbouw woning - Beuningen

"Jullie zijn spontaan, creatief, hebben leuke ideeën, weten wat de nieuwste trends zijn en geven je heel veel inspiratie. Inrichtingstekeningen (meubelopstelling), sfeercollages, woonwinkelen, het was een feestje, met een geweldig resultaat. Wij zijn hier ontzettend blij mee."

Vrijstaande woning - Elst

"Omdat we al zo vaak tevergeefs woonwinkels hadden bezocht, hebben we onszelf een middag WOONWINKELEN met Giny en Els cadeau gedaan. Toen vielen helemaal de kwaliteiten van Binnenkijken op. Giny en Els zijn pas tevreden als alles klopt! En kloppen doet het."

Vrijstaande woning - Berg en Dal

"Na een uitgebreid gesprek over onze wensen en ideeën, hebben Els en Giny voor ons meerdere ontwerpen gemaakt, waarbij elk ontwerp wel iets had dat ons verraste en aansprak. Met hun inbreng voor de indeling en kleuradviezen hebben wij nu een woonkamer / keuken gerealiseerd waar we echt helemaal tevreden over zijn."

Nieuwbouw appartement - Nijmegen

"Vanmorgen #interieurplan gepresenteerd gekregen door de dames van @binnenkijkenint Super mooi! Laat het snel nov zijn ;-)#appartement"

Eengezinswoning - Malden

"Denken in mogelijkheden en eerlijkheid kenmerkten hun adviezen. En oh wat heerlijk dat zij met ons gingen woonwinkelen. Het heeft ons tientallen ritjes naar woonboulevards, keuzestress, miskopen en relationele patstellingen gescheeld. Het resultaat is prachtig. Veel gewaagder dan we zelf ooit hadden aangedurfd. "

2-onder-1 kap woning - Nijmegen

"Doordat Giny de juiste vragen stelde en met verrassende oplossingen kwam, is het resultaat eigenlijk nog beter geworden. Het was heel erg fijn om een sparringspartner te hebben, die onze stijl en smaak zeer goed aanvoelde maar ons ook uitdaagde om af en toe net even anders te kijken en toe te passen."

Vrijstaande woning - Beneden Leeuwen

"Een sterk punt van Giny en Els is dat ze bij ons goed aangevoeld hebben wat we willen. De tips voor soort meubilair, gordijnen en vloerkleed waren erg passend. Ons huis is "af" en het is heerlijk thuiskomen in een huis dat qua kleur en inrichting een warme basis vormt."

2-onder-1 kap woning - Gennep

"Na een prettig intakegesprek is het eerste plan uiteindelijk al de juiste. Onze woonkamer is nu 1 samenhangend geheel, straalt rust uit en is sfeervol. We hebben keuzes gemaakt die we zelf nooit hadden bedacht of aangedurfd. Het werkt erg fijn om met de houvast van een goed plan en tussentijds advies heel gericht de stappen uit te voeren."

Jaren '50 appartement - Nijmegen

"Giny en Els weten de juiste snaar te raken, zijn creatief en durven buiten de kaders te denken. Wij zijn uit onze comfortzone gekomen en we hebben geen enkele spijt van de beslissingen die we hebben genomen. Nu ervaren we pas hoe fijn het is als je huis op orde is en sfeer uitstraalt."

WOONBOERDERIJ - WEZUPERBRUG

"We hebben Giny ingeschakeld voor onze badkamer en woonkamer. Ze kwam met een duidelijk interieurplan. Zo mooi en verrassend! Inmiddels is onze keuken ook verbouwd, ook nu heeft Giny een mooi ontwerp gemaakt. Het past precies bij onze smaak en ons huis. We zijn er heel blij mee en raden Giny zeker aan!"

Jaren '30 huis - Groningen

"Het huis is helemaal geweldig. We krijgen zoveel complimenten, ook van andere vrienden. Het is veel meer een geheel."

2-onder-1 kap woning - Wijchen

"Ons eerste contact met Giny was gelijk gezellig en vertrouwd: Giny begreep wat onze wensen waren en ging ermee aan de slag. Het eerste ontwerp was wat ons betreft gelijk een schot in de roos! Beetje bij beetje ging het plan leven en verzamelden we de meubels en accessoires die in het idee pasten. Uiteindelijk kwam alles bij elkaar."

vrijstaande woning - Zuidwolde

"Wij hebben Giny ingeschakeld om van onze woonkamer meer eenheid te maken. Ze heeft goed geluisterd naar wat wij mooi vinden en kwam met twee prachtige ontwerpen. Stap voor stap voeren we het uit. Ze geeft goede tips bij de aanschaf van iets nieuws. We zijn erg blij met het resultaat en bevelen Giny zeker aan!!"

Hoekwoning - Oosterhout

"Als je een goed interieuradvies wilt, dat echt bij je past en niet alleen de modetrends volgt."

Nieuwbouwwoning - Drenthe

"Voor onze nieuwe woning hebben we advies ingewonnen bij Giny. We hadden eerst een oriënterend gesprek. Daarna kwam Giny met een erg creatief en uitgebreid plan. Als iets van dat plan niet onze smaak was, zocht ze net zolang totdat ze een passend alternatief had gevonden. Al met al een zeer positieve ervaring."

Woonboerderij - Wezuperbrug Drenthe

"We hebben Giny ingeschakeld, om voor onze woonboerderij in Drenthe mee te denken met de badkamer. Ze had direct door wat we wilden en wat goed paste bij onze smaak en woonboerderij. Ze hielp ons met een duidelijk plan/ontwerp. Zo mooi, verrassend en handig. Het past helemaal bij ons!"

Nieuwbouwwoning - Nijmegen

"Giny heeft ons fantastisch geholpen. Ze dacht echt met ons mee en ook vooruit. En wil je liever naar Leen Bakker of Marktplaats, dan is dit ook mogelijk! Ze blijft betrokken tot het he-le-maal af is. Inmiddels ook voor ons nieuwe huis advies gevraagd en sindsdien weten we ook dat advies online / op afstand lukt. "

2-onder-1 kap woning - Malden

"Het is onvoorstelbaar hoeveel tijd je kunt sparen door mensen met verstand van interieur en inrichten het denk- en zoekwerk te laten doenDe dames van Binnenkijken zijn hun gage dubbel en dwars waard."

Eengezinswoning - Beuningen

"De collages van Binnenkijken spreken tot onze verbeelding. Het duurt even voor we een optie aandurven. Giny duwt ons voorzichtig in de richting van een beslissing. De vernieuwingen hadden we zelf niet kunnen bedenken, maar passen prima bij ons. De styling met onze eigen (!) accessoires, maakt het geheel perfect."

2-ONDER-1 KAP WONING - HOOGHALEN

"Ik weet heel goed wat ik mooi vind, maar niet hoe daarin een geheel en rust te krijgen. Giny luisterde goed en verplaatste zich uitermate goed in mijn ideeënIk ben super enthousiast over het eindresultaat! Het is ook fantastisch hoe ze klaar staat tijdens het hele proces. Dikke aanrader dus!"

Vrijstaande woning - Den Ham

"Recent ben ik verhuisd naar een grotere, reeds ingerichte woning van mijn nieuwe / huidige partner. Om de woning van ons samen te maken, hebben we Giny's hulp gevraagd. Het eindresultaat is prachtig gelukt, met een mooie mix van zijn, mijn en nieuwe spullen. We zijn superblij met het resultaat; we voelen ons beiden helemaal thuis. "

2-onder-1 kap woning - Beuningen

"Wij hadden bepaalde wensen en zij hebben hierin voorstellen gedaan die budgettair gezien voor ons ook aantrekkelijker waren. Wij vinden Els en Giny enthousiast en betrokken."

2-onder-1 kap woning - Nijmegen

"Giny en Els kwamen met een opstelling die wij zelf nooit bedacht zouden hebben en die realiseerbaar was met een minimale investering. Wij zijn er ontzettend blij mee: ons huis is ons thuis geworden."

Nieuwbouw woning - Lent

"Ook al wisten we in welke stijl we het ongeveer wilden hebben, we hebben veel praktische en bruikbare tips en ideeën van Giny en Els gekregen. Er werd ontzettend meegedacht en ook op sites laten zien wat ze bedoelden en waar we het zelf konden zoeken!"

Fred Derksen - Bedrijfsleider Gamma Nijmegen

"Afgelopen zaterdag was de Histor Styliste Dag weer druk bezocht. Els en Giny van Binnenkijken Interieuradvies, bedankt voor de goede adviezen."

Eengezinswoning - Ooij

"Het eerste gesprek is informeel en kosteloos. Op het 2e gesprek kwamen ze met een geweldig plan. Mijn man en ik waren meteen om en maakte geen bezwaar meer dat het dressoir niet meer terug kwam in dit plan. Het is echt een heel mooi bij elkaar passend geheel geworden en helemaal naar de wens van ons beide."

2-onder-1 kap woning - Malden

"Er ligt een heel mooi ontwerp, dat past bij ons en bij onze wensen. En, ook makkelijk, meteen ook de codes van gordijnstof en verf, dus dat scheelt weer tijd in het uitzoeken!"

Werkkamer jaren '30 woning - Nijmegen

"Els en Giny namen de tijd, voelden mijn wensen en smaak goed aan en kwamen met een plan, waarbij ze ook nu weer de tijd namen om samen keuzes te maken in kleuren en materialen. Het voelt nu helemaal goed en het is heel prettig werken in deze ruimte."

Badkamer - Groesbeek

"Met dank aan de dames van Binnenkijken, hebben wij meer ideeën gekregen voor de inrichting van onze badkamer. De inspirerende collage heeft daar zeker aan bijgedragen, erg fijn!"

2-onder-1 kap jaren '30 woning - Mill

"Hun eerste bezoek pakte meteen goed uit, begrepen meteen wat voor sfeertje we wilden en betrokken ook onze ideeën in het ontwerpOnze huiskamer met keuken is erg mooi, functioneel en sfeervol geworden. ''EEN PLAATJE''. Voor geen cent spijt dat we met Els en Giny in zee zijn gegaan we zijn zeer tevreden!"

Nieuwbouwwoning - Nijmegen

"Voor mij zijn ze de Nederlandse Trinny en Susannah op woongebied! Ze hebben met hun persoonlijke aanpak, kennis en passie op woongebied, me stap voor stap meegenomen. Oude vastgeroeste ideeën kon ik loslaten waardoor er nu een interieuradvies ligt, wat beter is dan ik vooraf had kunnen bedenken en bij mij als persoon past."

Vrijstaande woning - Beers

"Na wat telefoontjes, mailtjes, huisbezoek en een prachtige tekening, is het plaatje compleet! Niet te geloven waar hun adviezen toe hebben geleid. Beide ruimtes hebben een metamorfose ondergaan en worden nu optimaal benut. Een mooi huis, een fijn gevoel!"

Nieuwbouwwoning - Beuningen

"Binnenkijken heeft goed geluisterd naar mijn wensen en eisen en ook mijn smaak is juist ingeschat waardoor ik in staat ben geweest met een gedetailleerde boodschappenlijst de interieurzaken langs te gaan. Ik ben zeer tevreden met het resulaat maar ook met de aanloop naar het resulaat toe!"

Presentatie Bouw- en Verbouwbeurs - Gieten

"Giny, wij vonden het fantastisch dat je afgelopen weekend tijdens onze verkoop-renovatie beurs in Tegelhuys Gieten aanwezig was. Dank voor je mooie presentatie."

Eengezinswoning - Malden

"De mix van 'goed luisteren' en 'eigen visie' werkt perfect. Daarnaast kregen we een duidelijke en bondige offerte. Binnenkijken is erin geslaagd voor ons een zeer mooi plan te maken waarbij rekening is gehouden met onze 'sfeer'wensen, gezinssituatie en natuurlijk de bestaande woning. Ze hebben hun beloften meer dan waargemaakt."

Eengezinswoning - Berg en Dal

"Niet alleen het kleuradvies, maar vooral ook de indeling van de ruimte, hadden wij nooit zelf kunnen verzinnen. Het advies heeft datgene gebracht wat wij zochten, een warme gezellige uitstraling waar zowel onze kids als wij zelf ons helemaal in thuis voelen."