INTERIEURPLAN

Wilt u uw interieur aanpakken, maar weet u niet waar te beginnen? Dan kan een interieurplan op maat van Binnenkijken Interieuradvies u uitkomst bieden! Neem nu CONTACT op om de mogelijkheden te bespreken. 

Tijdens ons vrijblijvende intakegesprek bij u thuis, maken we kennis met elkaar en bespreken we waar uw behoeftes liggen en over welke onderdelen u advies wenst. Want een compleet interieurplan bestaat uit meerdere onderdelen en samen bekijken we welke voor het maken van uw interieurplan belangrijk zijn. Op onze pagina DIENSTEN kunt u zien welke adviezen er deel uit kunnen maken van uw interieurplan.

De diverse onderdelen van het interieurplan houden uiteraard wel verband met elkaar. Want zonder een indeling van de ruimte, kunnen we geen verlichtingsplan maken. En voor het adviseren van de juiste kleur voor op de wand, is het belangrijk dat in het interieurplan duidelijk is wat bijvoorbeeld de kleur van de bank of de vloer is. Benieuwd hoe andere klanten ons advies ervaren hebben, lees dan de REVIEWS

Interieurplan Binnenkijken Interieuradvies Nijmegen

Op zoek naar de juiste balans

In een goed interieurplan, passen alle stukjes naadloos in elkaar en versterken de keuzes elkaar. We houden rekening met de gegeven situatie en andere uitgangspunten. Want soms past de aanschaf van een nieuwe vloer niet binnen het budget. In het interieurplan kijken we kritisch hoe we sommige items kunnen uitlichten en indien nodig andere kunnen “verdoezelen”. Zoals het verleggen van de focus zodat die minder mooie vloer minder opvalt.

Het maken van een interieurplan is als het leggen van een complexe puzzel. En dat betekent dat we op zoek gaan naar alle stukjes om het geheel perfect te krijgen. Het draait allemaal om het vinden van de juiste balans. Want iedereen heeft smaak en iedereen kan mooie spullen uitzoeken, maar de kunst is om er een mooi geheel van te maken! En hier kunnen wij voor zorgen met een interieurplan op maat.

Neem eens een kijkje in ons PORTFOLIO om de diverse gerealiseerde interieurplannen te bekijken.

Wilt u een afspraak maken voor het laten maken van een interieurplan, neem dan hier CONTACT op!