INTERIEURDESIGNER

Is uw interieur toe aan een update en bent u op zoek naar een interieurdesigner die u hierbij kan helpen? Graag kijken wij met u mee naar uw huidige woning en bespreken we uw wensen en eisen. Vervolgens gaan wij voor u aan de slag om een passend ontwerp te maken. Neem CONTACT met ons op voor meer informatie.Interieurdesigner Binnenkijken Interieuradvies Nijmegen 1

Om dit goed te kunnen doen, werken wij als interieurdesigners nauw met u samen. Een goede communicatie en korte lijnen zijn voor ons tijdens het gehele traject heel belangrijk. Want een interieur is iets heel persoonlijks, wat betekent dat we elkaar moeten leren kennen!

 

ALS INTERIEURDESIGNERS DENKEN WIJ GRAAG OUT-OF-THE-BOX

En wellicht bent u op zoek naar een interieurdesigner, die u net dat extra zetje geeft. Om bv te kiezen voor dat uitgesproken behang. Door te laten zien hoe dit er straks uit komt te zien in het totaalplaatje, durven veel klanten buiten hun comfortzone te gaan en daardoor net wat gedurfdere keuzes te maken. En hoe leuk om te zien als interieurdesigner dat geen enkele klant daar spijt van heeft gehad! Lees ook onze REVIEWS voor de ervaringen van onze klanten. 

Als interieurdesigners, vinden wij het belangrijk dat het gehele ontwerp klopt. Niet alleen bij u als bewoner, maar ook bij het huis en als totaalplaatje. Het vinden van de juiste balans hierin is essentieel. Hiervoor kijken wij goed waar de focus op moet komen te liggen. Wat wordt de eye-catcher en welke andere keuzes houden we wat meer ingetogen? Zonder rust, kan de eye-catcher tenslotte niet tot zijn recht komen! Voor voorbeelden van onze projecten, bekijk ons PORTFOLIO

 

Interieurdesigner Binnenkijken Interieuradvies Nijmegen 2Wat kan een interieurdesigner voor u betekenen?

Als interieurdesigners weten wij dat iedereen smaak heeft. Maar over smaak valt niet te twisten! Iedereen kan voor hem of haar mooie meubels en spullen uitzoeken. De kunst is om er een mooi geheel van te maken, zodat deze ook tot hun recht komen en de combinaties kloppen. En dan blijkt soms dat die fauteuil die nog nooit was opgevallen, nu het missende stukje is, om het interieur compleet te maken!!

En precies daar ligt precies de kracht van ons, interieurdesigners van Binnenkijken Interieuradvies. Een interieurontwerp op maat, met net die extra touch! Wilt u een afspraak maken met onze interieurdesigner, neem dan hier CONTACT op!