Binnenkijken Interieuradvies: WIE ZIJN WIJ

Het team van Binnenkijken Interieuradvies bestaat Giny Schoenmaker en Els Hustinx. Al al sinds 2008 zijn wij de creatieve krachten achter ons bedrijf. Twee verschillende mensen, met allebei onze eigen kijk op wonen, onze eigen ervaringen, wijsheden en talenten die samenkomen in één bedrijf. 

 

Giny Schoenmaker - DRENTHE 

Met een achtergrond in het basisonderwijs weet Giny als geen ander dat ieder mens of gezin zijn eigen verhaal heeft en als individu belangrijk is. Flexibel zijn en zich inleven in de klant, is voor Giny daarom een natuurlijk goed! Zelf heeft ze veel ervaring met het verbouwen en inrichten van haar eigen woningen. Ze woont in een jaren dertig woning in Beilen (Drenthe) is creatief in het bedenken van oplossingen, kleuren en mogelijkheden om van jouw huis een fijn huis te maken. Giny werkt samen met een ervaren bouwcoach, die je kan helpen en ondersteunen bij een verbouwing.

Kijk ook op: www.allestylisten.nl/interieurstylist-interieuradvies-beilen/

Geïnteresseerd? Neem dan contact met mij op!

 

Els Hustinx  - Nijmegen 

Doordat zij jarenlang een marketingfunctie in het bedrijfsleven heeft vervuld, is Els een kei om zich in haar doelgroep te verplaatsen. En ze houdt ervan om planmatig en doelgericht te werk te gaan. Dat u met haar uw doel bereikt is zeker! Dit maakt Els een prettige gesprekspartner, ook voor ondernemers. Els houdt zelf meer van de stad. Ze kocht haar jaren ’30-huis van de eerste bewoonster, stripte de woning en bouwde het opnieuw op. 

Geïnteresseerd? Neem dan contact met mij op!

Twee interieurontwerpers, met ieder ons eigen verhaal. Wij hebben wel één gedeelde missie: wij willen met een interieurontwerp dat op uw lijf geschreven is, u weer blij thuis laten komen na een drukke dag. Immers; Een mooi huis, een fijn gevoel!