Binnenkijken Interieuradvies: WIE ZIJN WIJ

Binnenkijken Interieuradvies is in 2007 opgericht door Giny Schoenmaker en Els Hustinx. Samen hebben wij, met allebei onze eigen kijk op wonen, onze eigen ervaringen, wijsheden en talenten ons bedrijf groot gemaakt. In 2020 is Giny terug verhuisd naar haar roots in Drenthe, alwaar zij Binnenkijken Drenthe heeft opgezet. 

Maar voor een goed interieuradvies in Nijmegen kunt u nog steeds bij mij, Els, terecht. Met veel enthousiame en creativiteit, help ik u met het maken van mooie plannen en het geven van adviezen voor de inrichting van uw woning.  Wilt u weten hoe andere dit ervaren hebben, lees dan de reviews van de klanten die u voorgingen. 

Maar wie ben ik? Na jarenlang een marketingfunctie in het bedrijfsleven te hebben vervuld, besloot ik mijn hart te volgen en heb ik mij laten omscholen. Ik het dagelijkse werk als interierontwerper, merk ik dat mijn achtergrond mij helpt met het makkelijk kunnen verplaatsen in u als klant.  Een heel belangrijk onderdeel van het advies, om zo tot een heel persoonlijk ontwerp te komen. 

Geïnteresseerd? Neem dan CONTACT met mij op!