Binnenkijken Interieuradvies: best of both worlds

Het team van Binnenkijken Interieuradvies is twee man sterk. Wij, Giny Schoenmaker en Els Hustinx, zijn al sinds 2008 de creatieve krachten achter ons bedrijf. Twee verschillende mensen, met allebei onze eigen kijk op wonen, onze eigen ervaringen, wijsheden en talenten die samenkomen in één bedrijf. Ons advies is dus altijd een combinatie van die eigenschappen. ‘The best of both worlds’ zou u het kunnen noemen!

Giny Schoenmaker  

Met een achtergrond in het basisonderwijs weet Giny als geen ander dat ieder mens of gezin zijn eigen verhaal heeft en als individu belangrijk is. Flexibel zijn en zich inleven in de klant, is voor Giny daarom een natuurlijk goed! Zelf heeft ze veel ervaring met het verbouwen en inrichten van haar eigen woningen. Ze woont in een dijkhuisje in de polder, is een tíkkeltje recalcitrant maar daardoor extra creatief.


Els Hustinx  

Doordat zij jarenlang een marketingfunctie in het bedrijfsleven heeft vervuld, is Els een kei om zich in haar doelgroep te verplaatsen. En ze houdt ervan om planmatig en doelgericht te werk te gaan. Dat u met haar uw doel bereikt is zeker! Dit maakt Els een prettige gesprekspartner, ook voor ondernemers. Els houdt zelf meer van de stad. Ze kocht haar jaren ’30-huis van de eerste bewoonster, stripte de woning en bouwde het opnieuw op. Met behoud van de stijlvolle jaren ’30-elementen van de woning.

Twee interieurspecialisten, met ieder ons eigen verhaal. Wij hebben wel één gedeelde missie: wij willen met een interieuradvies dat op uw lijf geschreven is, u weer blij thuis laten komen na een drukke dag. Immers; Een mooi huis, een fijn gevoel!

Wilt u zelf eens met ons kennis maken? Dat kan! Neem direct CONTACT met ons op.