Nieuwbouwwoning Bottendaal - Nijmegen

Een woonkamer van maar liefst 16 meter lang! Een hele uitdaging om deze gezellig te maken.

 

In de voorsituatie, was er alleen een keukenblokje aan één zijde van de ruimte. Om de ruimte beter (in) te delen en de keuken een meer volledig karakter te geven, hebben we het plafond in de keukenruimte verlaagd en is er tegenover het aanrecht in de keuken in dezelfde kleur een hoge kastenwand op maat gemaakt. 

 

Deze aanpassing zorgt er tevens voor dat de eetkamer veel intiemer wordt omdat deze optisch is afgescheiden. Het behang van BN Wallcoverings geeft warmte en eigenheid aan de ruimte.

 

In de zitkamer is gekozen voor een ruime hoekbank. De hoek geeft een mooie afscheiding, wat ook de menselijke maat en intimiteit in de zitkamer geeft.

 

Het plan is nog niet helemaal gereed. De verlichting wordt nog aangepakt en de ruimte tussen de zitkamer en de keuken wordt nog aangekleed met grote spiegels en een grote plant.

 

  • PLATTEGROND
  • SFEERCOLLAGE
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT

« Ga terug naar projecten