< terug naar portfolio

Interieuradvies woonkamer

Elst

Over het project

Om ervoor te zorgen dat de haard meer werd geïntegreerd in de zithoek moest eerst ruimte worden gemaakt om de tv op te hangen op deze zelfde wand. Dit is gedaan door de wand een stuk door te trekken, zodat de trap in zijn geheel niet meer zichtbaar is. Om de wand aantrekkelijker te maken, zijn er een aantal plankjes rond de haard gehangen. Deze hangen boven het raam aan de zijkant.

Voor de rust in de kamer is gekozen voor een grote hoekbank. De rode Hidde draaifauteuil van Label is hier de echte blikvanger.

In zowel de voorkamer als in de ruimte aansluitend bij de keuken, stond een eettafel. We hebben ervoor gekozen om de tafels om te wisselen. De ovale eiken tafel komt mooi tot zijn recht in de voorkamer, welke gecombineerd met de grijze stoeltjes, een rustige aanblik geven. De tafel bij de keuken is wit geverfd. De stoeltjes zijn dezelfde bruine stoeltjes welke eerst in de voorkamer stonden. Deze kleuren mooi bij de kast. Achter de kast hebben we gekozen voor een heel rustig, maar toch opvallend behang. Dit geeft de ruimte net wat extra warmte en eigenheid!

Voor deze bewoners hebben we ook de keuken ontworpen. Klik hier voor de voor en na foto's van de KEUKEN.

Geïnteresseerd? Neem dan CONTACT met ons op!