< terug naar portfolio

Bedrijfsinterieur Communicatieregiseurs

Dodewaard

Over het project

Van Eck & Oosterink, Communicatieregisseurs, is een bij-de-tijds en creatief communicatiebureau uit Dodewaard. Een imago welke zij graag wilden laten zien in de inrichting van hun kantoor.

De gewenste sfeer was stoer en industriëel. Ook was het belangrijk om een goede mogelijkheid te hebben om hun (druk)werk te kunnen presenteren aan de klanten. Omdat de kantoorruimte, ook de gezamlijke ruimte van het personeel is, wilden ze een loungehoek (tevens wachtruimte) en een lekkere grote tafel om met alle medewerkers aan te kunnen zitten. Tevens kwam er een ruimte vrij aan de voorkant van het pand, welke gebruikt gaat worden door externe ZZP-ers en die tevens als vergader- en presentatieruimte dient. 

In de oude situatie, springen vooral de rode kozijnen, welke aanwezig zijn in het gehele pand, ontzettend in het oog. Daarnaast is ook de vloer een groot irritatiepunt voor de klant. De indeling oogt rommelig en ook het zicht op de vele bureaus geeft een chaotische indruk.

In de nieuwe situatie hebben de bureaus hun plek behouden, maar zijn aan de zijkant afgeschermd met een donkergrijze, op maat gemaakte, wand. Hierdoor krijgt deze hoek, naast een mooie afscheiding, een rustige aanblik. Tevens verbinden deze wanden deze kant van de ruimte met de andere kant, waar een hele grote presentatiewand is geplaatst in dezelfde kleur. Deze wand heeft ook als functie om de blik richting de drukkerij te blokkeren en aan de achterkant van de wand zijn de bestaande kasten geplaatst, welke zo mooi weggewerkt zijn.

Het gebruik van de donkere kleuren geeft een intimiteit aan de ruimte, heeft een luxe uitstraling en past prachtig bij de industriële look. 

Op het raam tussen de centrale ruimte en de "multi-functie" kamer, is een doorzichtig folie geplakt, met een mooie zwart-wit print erop. Dit zorgt ervoor dat er toch contact is tussen de twee ruimtes, maar dat je niet direct in elkaars zicht zit.

In de vergaderruimte is ervoor gekozen, om de kleur van de vloer, door te trekken op de wand. En de reactie van de klant op de vooraf zo verafschuwde vloer: "...en wat past deze vloer nu prachtig in het geheel!"

Geïnteresseerd? Neem dan CONTACT met ons op!