Keuken - Nijmegen

De bewoners van deze jaren'30 woning, wilden een nieuwe keuken, passend bij de woning en bestaande elementen. De vloer mocht ook worden vervangen.

 

In de woning heerst een warme, gezellige sfeer en er komt veel hout terug in de meubels. Om de eenheid te bewaren, hebben we gekozen voor een houten keuken, met als contrast een donkere vloer. Om het niet te "zwaar" te laten worden, is voor de bovenkastjes en de afzuigkap een witte kleur gekozen.

 

De bewoners hebben zelf via marktplaats een oud kastje gekocht en deze geverf in een mooie frisse groen-blauwe tint. Een leuke persoonlijke toevoeging!

  • VOORAF
  • VOORAF
  • VOORAF
  • PLATTEGROND
  • SFEERCOLLAGE
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT

« Ga terug naar projecten