Woonkamer - Beuningen

Wat een opfrisbeurt! Van een (over)volle en donkere woonkamer, naar een frisse en opgeruimde ruimte.

 

Voordat we door de bewoners werden benaderd, hadden ze zelf de hoekbank en de nieuwe eetkamer stoelen al besteld. Maar hoe verder...? Bang dat het toch weer donker en vol zou worden. En welke kleur konden ze het beste toevoegen? 

 

Qua kleur hebben we gekozen voor groen-blauw. Een complementaire kleur bij het rood van de leesfauteuil en een frisse kleur bij het bruin en beige. En "toevallig" kwam deze kleur tevens terug in de kastjes van de keuken.

 

Vooraf had de bewoonster twee "ergernissen" in de woonruimte. Het groen-blauw van de keukenkastjes en de vloer in de woonkamer. In de huidige situatie valt de vloer veel minder op en de rustige kleur van de vloerkleden loopt mooi door op de bestaande vloer. En het groen-blauw geeft nu het juiste tegenwicht in de woonkamer en verbind de kamer met de keuken.

 

 

  • VOORAF
  • VOORAF
  • VOORAF
  • VOORAF
  • PLATTEGROND
  • SFEERCOLLAGE
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT

« Ga terug naar projecten