< terug naar portfolio

Inrichting directiekamer

Nijmegen

Over het project

Vooraf was de directiekamer sfeerloos en kil. Om de kamer meer aanzien en sfeer te geven, zijn er een paar veranderingen doorgevoerd. 

Een grote wens van de directeur, was om het kunstwerk Las Meninas van Diego Velázquez een plaats te geven. Dit kunstwerk was meteen de basis, voor een mooi rustig kleurenpallet voor de ruimte. De afbeelding hebben we laten drukken op een kunststofplaat, met een prachtige, matte uitstraling. Een ware blikvanger! Bij het zitje, hebben we een oranje tafel geplaatst, een kleur welke terugkomt in het schilderij en wat ervoor zorgt dat het schilderij minder zwaar oogt.

De groene stoelen hebben we opnieuw laten bekleden met een prachtige stof van Ploeg, welke de stoelen een sjieke en aangename uitstraling geven. Voor de ramen hebben we mooie inbetween gordijnen gehangen. Deze zorgen voor een mooie filtering van het licht en door de transparantie, is de natuur van buiten nog steeds aanwezig.

Voor de directiekamer hebben we een boekenplank ontworpen. Door zijn vorm is het een prachtig object in de ruimte geworden. De uitvoering is gedaan door Meubel & Maatwerk - Zaltbommel. 

Geïnteresseerd? Neem dan CONTACT met ons op!