Laat meer projecten zien

 

INTERIEURADVIES KEUKEN

Het uitzoeken van een nieuwe keuken is voor veel mensen een hele opgave. Graag helpen wij u hiermee en maken wij een passend interieuradvies voor uw keuken. Neem CONTACT met ons op voor het maken van een afspraak.

Voor een goed interieuradvies voor de keuken, zijn een aantal afwegingen heel belangrijk. Ten eerste is dit de praktische kant. Wanneer u de halve keuken door moet lopen om die hete pan met piepers af te gieten, dan is dit niet fijn. Rekening houden met de driehoek KOKEN - SPOELEN - KOELEN is een uitgangspunt bij het geven van interieuradvies voor de keuken.Interieuradvies Keuken Nijmegen 2

Een ander praktisch punt is het hebben van voldoende doorloop in de keuken, zodat er ook met meerdere mensen gewerkt kan worden. En misschien nog wel het meest belangrijke wat we bekijken bij het interieuradvies voor de keuken, is het hebben van voldoende werkblad.

Bekijk ons PORTFOLIO om voorbeelden te bekijken. 

 

kleur en materiaal

Wanneer de indeling gemaakt is, gaan we kijken naar de materialen. Ook hierbij houden we het praktische oogpunt goed in de gaten, want bijvoorbeeld een houten werkblad kan prachtig zijn, maar vraagt wel om veel onderhoud!

En dan komen we bij het leukste stukje van het interieuradvies en dat is de keuze van de kleuren voor uw keuken. Gaan we voor veilig en tijdloos en zoeken we de persoonlijke touch in de toevoeging van kleur of tegels? Of durft u het aan om voor een gekleurde keuken te kiezen?

Interieuradvies keuken Nijmegen 1Al met al zijn er behoorlijk wat keuzes te maken. Daarnaast is het kopen van een keuken een behoorlijke uitgave en deze wilt u uiteraard weloverwogen maken. Door het laten maken van een interieuradvies voor uw keuken, bent u ervan verzekerd dat over alle keuzes goed is nagedacht!

Lees in onze REVIEWS hoe andere klanten ons advies hebben ervanen. 

Wilt u een afspraak maken voor een interieuradvies voor uw keuken, neem dan hier CONTACT op!