Bedrijfsinterieur

Binnenkijken interieuradvies adviseert naast particuliere klanten, ook in bedrijfsinterieur. Werknemers spenderen een groot gedeelte van hun tijd op het werk. Een passend bedrijfsinterieur zorgt voor sfeer, inspiratie en een prettige werkomgeving. Samen met u werken wij naar een passend bedrijfsinterieur waar u, uw personeel en uw klanten zich welkom en comfortabel voelen! Neem CONTACT met ons op voor informatie!

Bedrijfsinterieur Nijmegen 1

uw bedrijfsinterieur

Uw bedrijf heeft een eigen identiteit, maar straalt ook het interieur deze uit? Zo niet, dan helpen wij u om dit resultaat te bereiken. Samen werken wij naar het doel om uw bedrijf zo in te richten dat het beeld van uw bedrijf zowel binnen als naar buiten toe klopt. Klanten die uw bedrijf alleen nog online kennen, moeten aan het bedrijfsinterieur uw identiteit gelijk kunnen herkennen.

Samen met u gaan wij het gesprek aan om de sfeer van uw bedrijfsinterieur te bepalen. Met een persoonlijke benadering zorgen wij ervoor dat het interieur bij uw bedrijf, sector maar ook bij u als persoon past. Dit maakt een prettige ervaring voor u, en uw bezoekers. Zo versterkt uw bedrijfsinterieur voor iedereen die binnenkomt waar uw bedrijf voor staat.

 

Bedrijfsinterieur Binnenkijken Interieuradvies Nijmegen 2Wat kunnen wij voor u betekenen?

Een interieur bestaat altijd uit meerdere onderdelen, deze creëren samen één geheel. Om het beste bedrijfsinterieur voor u te creëren, bieden wij deze onderdelen als diensten aan. In het kennismakingsgesprek overleggen wij samen welke van deze DIENSTEN het beste passen bij uw bedrijfsinterieur, en bij uw budget. Vervolgens bekijken wij de ruimte(s), de huidige indeling, lichtinval en de bestaande inrichtingselementen. En niet te vergeten, uw huisstijl. Na dit gesprek bieden wij u een voorstel aan en gaan wij aan de slag om een passend concept te ontwerpen voor uw bedrijfsinterieur.

Wilt u een afspraak maken voor advies voor uw bedrijfsinterieur, of heeft u vragen? Neem hier CONTACT met ons op, dan kunnen wij samen uw opties bespreken!