< terug naar portfolio

Jaren '50 appartement

Nijmegen

Over het project

Deze enthousiaste klanten wonen in een sfeervol appartementencomplex uit de jaren '50 in Nijmegen-Oost. Een sfeer welke we graag wilden laten terugkomen in de woning zelf! Retro, maar dan van nu!

Zowel de woonkamer, keuken, badkamer, hal en `extra`kamer zijn aangepakt. Het uitgangspunt en de eye-catcher in de woonkamer is het retro behang van Swiet uit België. De laatste rollen... De kleuren uit het behang waren het uitgangspunt voor de kleur van de bekleding van de draaifauteuil en voor de kleurkeuze van de overige wanden. Voor het behang staat een op maat gemaakte kast, welke mooi contrasteerd. 

In de badkamer, hal en keuken is een nieuwe vloer gelegd. We hebben gekozen voor Winckelmans tegels, omdat deze prachtig passen bij de sfeer van de woning en tevens prachtig passen bij granito vloer, welke ligt in het trappenhuis van het appartementencpmplex. Deze vloer past zelfs zo goed bij de woning, dat meerdere mensen denken dat de vloer er altijd al lag!

Voor een aangename sfeer in de keuken, is gekozen voor houten frontjes. De prachtige koelkast van Smeg zorgt voor de retrosfeer, een sfeer welke ook terugkomt in de accessoires. Een goed voorbeeld van retro, met de luxe van nu!

Ook in de badkamer liggen de Winckelmans tegels. Door hier een wand te kleuren in hetzelfde pallet, ontstaat een mooie eenheid.

In de "extra" kamer hebben de bewoners zelf een behang uitgezocht in de vergelijkebare sfeer. Leuk met de fietsen die ervoor hangen!

Geïnteresseerd? Neem dan CONTACT met ons op!