< terug naar portfolio

zolder dijkhuis

ooij

Over het project

De zolder op deze dijkwoning moest helemaal gemoderniseerd worden, want sinds de jaren 70 was er niks meer aan gedaan. Dit vroeg om een goed doordacht plan, zeker omdat er in de woning geen muur recht is en je constant verrassingen tegenkomt.

De dakkapel is er door een aannemer opgezet, de rest van de bovenverdieping is door de bewoners zelf uitgevoerd naar een ontwerp van Binnenkijken Interieuradvies. Er is gekozen voor een open ruimte met lichte kleuren, de bestaande balken zijn in het zicht gelaten. Ook is er ruimte voor een werktafel met een fantastisch uitzicht op een natuurgebied en een slaapplek voor logees. De wasruimte is onder de schuine kap geplaatst en het slaapgedeelte van de bewoners is aan de voorkant van de woning, waarbij de grote dakramen zorgen voor mooi daglicht.

CONTACT OPNEMEN