< terug naar portfolio

Werkkamer in uitbouw

Beilen

Over het project

In deze jaren '30-woning, wilden de bewoners graag een werkkamer creëren. In de schuur waar eerst een toilet en de wasmachine stond, is nu een volwaardige werkplek gerealiseerd.

Aan de tuinkant zijn de muren eruit gesloopt, en hiervoor in de plaats is een houten pui met openslaande deuren en aan de zijkant een draaikiepraam geplaatst. Ook is het dak is met 50 cm verhoogd en is er, door de bewoners zelf, een nieuw plafond met balken in gemaakt. 

Voor de vloer is er gekozen om een terrazzo vloertegel te leggen. Dit past bij de uitstraling van de woning en is praktisch, omdat je vanuit de tuin zo de werkkamer inloopt.

Binnenkijken heeft ook de kast ontworpen.  De deuren zijn bij een brocante winkel gekocht en de ombouw is gemaakt van ytong-blokken die later gestuukt zijn. Met een paar planken van de bouwmarkt erbij en je hebt een volwaardige kast, welke voor een klein budget te realiseren is. Middels een behang met bladmotief, wordt ook de verbinding tussen binnen en buiten gelegd.

De bewoners genieten elke dag van een volwaardige werkkamer!

Voor deze bewoners hebben we ook de keuken en woonkamer ontworpen. Klik hier voor de voor en na foto's van de WOONKAMER en hier voor de foto's van de KEUKEN

Geïnteresseerd? Neem dan CONTACT met ons op!