< terug naar portfolio

Nieuwbouw Park Avenue

Nijmegen

Over het project

KlokGroep heeft voor een groep toekomstige bewoners in het nieuwbouwproject Park Avenue in Nijmegen, een interieuradvies cadeau gedaan bij aankoop van de woning.

Voor de bewoners is allereerst de indeling bepaald o.b.v. hun manier van leven en de persoonlijke woonwensen. Aan de hand hiervan zijn de licht- en elektrapunten bepaald, die meegnomen worden in de bouw. 

Bij het project van Park Avenue, hebben de bewoners de mogelijkheid om gebruikt te maken van het Woonklaar concept van Liv Wonen. Dit betekent dat voor oplevering vloeren, wanden en raambekleding worden aangebracht. Maar hoe kies je dit een aantal maanden van te voren?

Na inventarisatie van wensen, eventuele huidige meubels en het houden van een woontest, is voor elke woning een sfeerimpressie gemaakt. Hierin zijn duidelijk de vloer, raambekleding, kleuren voor op de wand en meubels opgenomen. Een totaalbeeld!!! Deze is gepresenteerd met de bijbehorende stalen van vloer, gordijnen en kleur. En dan blijkt dat het maken van keuzes helemaal zo moeilijk niet is!!

En hoe leuk dat duidelijk te zien is, dat elke bewoner zijn eigen unieke stijl, manier van leven en sfeer aan de woning heeft gegeven!