< terug naar portfolio

Nieuwbouw Bottendaal

Nijmegen

Over het project

Een woonkamer van maar liefst 16 meter lang! Een hele uitdaging om deze gezellig te maken.

In de voorsituatie, was er alleen een keukenblokje aan één zijde van de ruimte. Om de ruimte beter (in) te delen en de keuken een volwaardiger karakter te geven, hebben we het plafond in de keukenruimte verlaagd en is er tegenover het aanrecht in de keuken, een hoge kastenwand op maat gemaakt, in de kleur van de bestaande keuken. En ook de extra opbergruimte komt zeker van pas!

Deze aanpassing in de keuken, maakt ook de eetkamer intiemer, doordat deze optisch wordt afgescheiden. Het behang van BN Wallcoverings geeft warmte en eigenheid aan de ruimte.

In de zitkamer is gekozen voor een ruime hoekbank. De hoek geeft een mooie afscheiding, wat ook de menselijke maat en intimiteit aan de zitkamer geeft.

Het plan is nog niet helemaal gereed. De verlichting wordt nog aangepakt en de ruimte tussen de zitkamer en de keuken wordt nog aangekleed met grote spiegels en een grote plant.

CONTACT OPNEMEN