< terug naar portfolio

Keuken jaren '30 woning

Beilen

Over het project

In deze jaren '30-woning zat nog een houten massieve keuken uit de jaren '70! Tijdens de sloop van de oude keuken, kwamen er een aantal mooie verrassingen te voorschijn. Onder het plafond kwam aan de linkerkant een mooi raamkozijn met glas te voorschijn en rechts een metalen kozijn met glas. Er zijn nieuwe ramen in geplaatst, waardoor het aanrechtblad dieper gemaakt kon worden.

Omdat de opstelling praktisch was, is deze hetzelfde gebleven. De hoge kasten met apothekerskast / koelkast en extra bergruimte, staan in wanden van ytongblokken en zijn daarna gestuukt. Het witte composiet aanrechtblad met een marmermotief past mooi bij de matzwarte kasten.

Voor de vloer is er gekozen voor een visgraat laminaat en de wanden zijn afgewerkt met afwasbare Farrow & Ball verf. De wand bij de kraan (met douchekop) is voorzien van hoogglans wandtegels en er is voldoende verlichting door de dimbare plafondspots en de hanglampjes bij de vrijstaande oven.

In de woonkamer die grenst aan de keuken staat de servieskast, die dicht bij de eettafel staat.

Al met al een heerlijke lichte keuken met voldoende werkblad en opbergruimte.

Voor deze bewoners hebben we ook de woonkamer en werkkamer ontworpen. Klik hier voor de voor en na foto's van de WOONKAMER en hier voor de foto's van de WERKKAMER

Geïnteresseerd? Neem dan CONTACT met ons op!