< terug naar portfolio

Keuken in vrijstaande woning

Elst

Over het project

Voor deze klant hebben we een aantal jaar geleden naar grote tevredenheid de woonkamer en eetkamer ontworpen. En nu werden we gevraagd om ook het ontwerp van de keuken te maken.

Omdat de keuken in open verbinding staat met de eetkamer en de woonkamer, was het belangrijk om daar rekening mee te houden. Daarom hebben we gekozen voor een neutrale keuken waarbij de houten elementen de warmte geven aan de op maat gemaakte woonkeuken. Op de plek waar een eettafel stond is een kookeiland geplaatst met zicht op de tuin en een ontbijtbarretje. In de hoge kastenwand (op maat gemaakt) is plek voor de keukenapparatuur en het koffiezetapparaat.

Voor de vloer is gekozen voor een gietvloer met vloerverwarming in een grijstint. Deze kleur komt terug in het (afwasbare) behang van Kobe.