Interieuradvies slaapkamer

De slaapkamer zou voor iedereen de persoonlijke plek moeten zijn om tot rust te komen. Het is dé ruimte waar uw dagen eindigen, en waar uw dagen beginnen. De slaapkamer is een ruimte waar wij (on)bewust veel tijd in besteden.  Een passend interieuradvies voor uw slaapkamer zorgt ervoor dat deze ruimte geheel op u als persoon afgestemd is. Voor het geven van het interieuradvies voor uw slaapkamer gaan wij samen met u om de tafel om uw behoefte en wensen in kaart te brengen. Neem CONTACT met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Interieuradvies slaapkamer Nijmegen 1

ONS INTERIEURADVIES VOOR SLAAPKAMERS

Met ons interieuradvies werken wij samen naar een sfeervol eindresultaat. Dit resultaat wordt bereikt door kleuradvies, decoratie-advies, advies voor de indeling, lichtplan en vloeradvies. Totaal vormt dit het interieuradvies wat het grote verschil gaat maken voor uw slaapkamer. Zo geeft een verandering van kleur en decoratie een slaapkamer een totaal ander gevoel.

 

Opbergruimte en functionaliteit

Naast interieuradvies voor kleur en decoratie in de slaapkamer adviseren wij u ook over opbergruimte en functionaliteit. Hoe groot, of klein een kamer ook is, met een functionele inrichting valt deze altijd naar uw wensen in te richten. Wanneer uw slaapkamer net even meer moet zijn staan wij ook voor u klaar. Denk hierbij aan een gedeelte om thuis te werken, of een zolder met slaap- en opbergruimte.

Interieuradvies slaapkamer Nijmegen 2

Altijd persoonlijk advies!

In ons kennismakingsgesprek stellen wij onze diensten voor en geven wij u een persoonlijk interieuradvies over welke diensten het beste samen gaan, en welke bij u en uw budget passen. Samen bespreken wij welke sfeer de kamer krijgt en welke wensen u heeft. Vervolgens bekijken wij de slaapkamer, de belichting en de bestaande meubels. Na deze ontmoeting bieden wij u een voorstel aan en kunnen wij voor u aan de slag voor een slaapkamer om bij weg te dromen.   

Bent u geïnteresseerd in een passend slaapkamer interieuradvies, of heeft u interieuradvies nodig voor andere ruimtes? Neem dan hier CONTACT met ons op, dan zullen wij samen met u uw mogelijkheden bespreken!