BINNENHUIS-ADVISEUR

Wilt u uw woning een metamorfose geven of is het tijd om die studentikoze meubels te verruilen voor een volwassen interieur? Wij als binnenhuisadviseurs kunnen u daar goed bij helpen! Voor meer informatie, neem CONTACT met ons op. 

 

Hoe gaat een binnenhuis-adviseur te werk?

Allereerst gaan we met u het gesprek aan over uw manier van leven. Ook de levensfase waarin u zit is hierbij belangrijk. Heeft u kleine kinderen die ook behoefte hebben aan ruimte in de woonkamer? Of zijn Binnenhuisadviseur Binnenkijken Interieuradvies Nijmegende kinderen net het huis uit en zou u graag een werk- of leeshoek willen in de woonkamer?

Voor ons als binnenhuisadviseur, is het ook belangrijk hoe u de ruimte het liefste gebruikt. Zit u overdag bij voorkeur aan tafel of toch liever op de bank? Wilt u wellicht de ruimte af kunnen sluiten i.v.m. het geluid van kinderen of andere bewoners?

En vervolgens gaan we op zoek naar uw unieke smaak op het gebied van inrichting. Wellicht zijn de laatste trends voor u heel belangrijk, of misschien wilt u het juist tijdloos houden. En welke sfeer past het beste bij u. Is dit Hotel Chique, Industrieel of misschien Landelijk. Allemaal belangrijke vragen die meespelen voor ons als binnenhuisadviseur bij het maken van een passend interieurontwerp. Bekijk voor voorbeelden ons PORTFOLIO

 

Op zoek naar het voor u passende interieur

Of uw binnenhuisadviseur of uw vrienden het nieuwe interieur straks mooi vinden, is niet zo belangrijk. Belangrijk is dat uw huis uw persoonlijkheid uitstraalt. Dat wanneer mensen binnenkomen, ze ook direct zien wie er wonen.! En wij zorgen er alsBinnenhuisadviseur Binnenkijken Interieuradvies Nijmegen 2 binnenhuisadviseurs voor dat het plaatje straks helemaal klopt en in balans is.

Als binnenhuisadviseurs staan wij u tijdens het gehele proces bij en zorgen wij ervoor dat we deze persoonlijke noot volgen en vertalen naar een passend interieur! En wanneer u het lastig vindt om onze ontwerpen te vertalen in de aankoop van de juiste meubels, dan gaan wij als binnenhuisadviseurs graag samen met u op pad. En onze ervaring als binnenhuisadviseur is, dat wanneer alle meubels en kleurstalen bij elkaar liggen, het maken van de juiste keuze helemaal zo moeilijk niet meer is.

Dus in het hele traject vanaf de start van uw interieurvraag, tot en met de realisatie, staan wij als binnenhuisadviseur u bij in het traject. Bekijk ook onze DIENSTEN en WERKWIJZE.

Voor het maken van een afspraak met onze binnenhuisadviseur, neem dan hier CONTACT op.