Jaren '30 woning - Nijmegen

De bewoners hebben twee fikse geluidsboxen in de kamer staan. Voor een optimaal geluid, moeten de boxen vrij van de muur worden geplaatst. Om ze minder aanwezig te laten zijn in het interieur hebben we allereerst de eet- en zitruimte omgedraaid. De tv is in de schouw geplaatst, met aan weerszijde de geluidsboxen. Hierdoor vallen ze minder op.
 
Nieuw aangeschaft na een woonwinkelsessie met Binnenkijken Interieuradvies, zijn de bank, het vloerkleed en de bijzettafeltjes. De wanden achter beide haarden zijn geverfd in een mooie vergrijsde Farrow & Ball kleur, passend bij het vloerkleed en de bank.
  • VOORAF
  • VOORAF
  • VOORAF
  • SFEERCOLLAGE
  • PLATTEGROND
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT

« Ga terug naar projecten