REACTIES KLANTEN

 

2-ONDER-1 KAP WONING GROESBEEKSEWEG - NIJMEGEN

"Ons nieuwe huis bood ons de mogelijkheid om een lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan: een grote woonkeuken bouwen en grote open woonkamer creëren. Omdat we al lang op zoek waren naar, hadden we de indeling en inrichting min of meer in ons hoofd.

 

Doordat Giny de juiste vragen stelde en met verrassende oplossingen kwam, is het resultaat eigenlijk nog beter geworden. Het was heel erg fijn om een sparringspartner te hebben, die onze stijl en smaak zeer goed aanvoelde maar ons ook uitdaagde om af en toe net even anders te kijken en toe te passen."

 

____

VRIJSTAANDE WONING - BERG EN DAL

 

"Al tijden liepen we rond met verbouwingsplannen voor onze woonkamer en keuken, maar we kwamen er m.n. voor wat betreft de indeling zelf niet uit. 

 

Via via kwamen we in contact met Binnenkijken. Na een uitgebreid gesprek over onze wensen en ideeën, hebben Els en Giny voor ons meerdere ontwerpen gemaakt, waarbij elk ontwerp wel iets had dat ons verraste en aansprak. Met hun inbreng voor de indeling en kleuradviezen hebben wij nu een woonkamer / keuken gerealiseerd waar we echt helemaal tevreden over zijn."

 

____

HISTORISCHE WONING - RAVENSTEIN

 

"Vastgelopen bij het gezellig inrichten van ons huis. Advies vragen ook spannend. Maar al snel niet meer, na contact te hebben gehad met Binnenkijken.

 

Giny en Els, vol ideeën en zij zagen vooral de schoonheid van ons huis. 

 

Hun ontwerp, naar onze smaak en wensen, is uiteindelijk onze inrichting geworden. En wat zijn we daar blij mee. Licht, warm, gezellig. Thuiskomen!

 

Op naar het volgende project...."

 

____

EENGEZINSWONING  - BEUNINGEN

 

"Na een kleine twintig jaar is het duidelijk dat onze bovenverdieping aan opknappen toe is. Daarbij willen we iets met de ‘aankleding’ van de woonkamer. We stellen het uit, weten niet wat en hoe.

 

Dan komt ‘Binnenkijken’ op ons pad. De collages ter inspiratie op de aanstaande veranderingen spreken tot onze verbeelding. Het duurt even voor we een optie aandurven. Giny duwt ons voorzichtig in de richting van een beslissing.

 

De vernieuwingen hadden we zelf niet kunnen bedenken, maar passen prima bij ons. Er is rekening gehouden met onze meubels en voorkeuren. De styling met onze eigen (!) accessoires, in een aantal gevallen letterlijk ter plekke van zolder gehaald, maakt het geheel perfect. Wij kunnen zeker weer twintig jaar vooruit."

 

____

VAN ECK & OOSTERINK COMMUNICATIEREGISSEURS - DODEWAARD

 

"Als communicatiebureau hadden we zo onze ideeën over een nieuw interieur. Als creatievelingen hadden we heel wat noten op de zang. 

 

Binnenkijken heeft meegekeken met ons en zij kwamen met voorstellen en aanvullingen op onze ontwerpen die heel essentieel zijn geweest voor het geheel.

 

Els en Giny hebben een perfecte kijk op kleur en invulling van ruimtes. Voor (zakelijk) interieurdesign raden wij deze dames zeker aan."

 

____

JAREN '30 WONING - NIJMEGEN

 

"Onze keuken was toe aan renovatie of vernieuwing. Zo ook het toilet, de gang en de trap. Giny en Els hebben ons enorm geholpen om bij onszelf en de stijl van het huis te blijven. Ze gaven ons verrassende tips, waar we zelf echt niet opgekomen waren. En we werden ook bevestigd in ons gevoel dat sober, wit, grijs en hout niet saai is, maar juist rust geeft. En dat een kleurrijk detail het juist afmaakt.

 

Het was heerlijk om met een duidelijk plan naar een keukenzaak te gaan. Daarmee kun je enorm besparen. Wij zijn enorm blij met het resultaat, het past helemaal!!"

 

____

2-ONDER-1 KAP WONING - MALDEN

 

"Met het versleten eikenhouten parket waren we na meer dan 10 jaar wel klaar. In schier hopeloos desperate toestand gingen we op zoek naar een no nonsense interieuradviseur. We troffen het resultaat van de advisering door Binnenkijken bij ons in de buurt en hebben de stoute schoenen aangetrokken. Onze vraag was in één woord te vatten: "HELP".

 

En geholpen heeft het zeker. Het is onvoorstelbaar hoeveel tijd je kunt sparen door mensen met verstand van interieur en inrichten het denk- en zoekwerk te laten doen! De dames van Binnenkijken zijn hun gage dubbel en dwars waard.

 

Inmiddels zijn we klaar met de herinrichting en renovatie. Nog elke dag genieten we van de nieuwe sfeer in onze woonkamer en keuken. Dank jullie wel Giny en Els."

 

____

2-ONDER-1 KAP WONING - BEUNINGEN

 

"Els en Giny zijn er wonderlijk goed in geslaagd om een advies te geven wat bij ons past. Waar wij ons fijn bij voelen. Daarbij hebben ze veel mooiere ideeën aangedragen dan wij zelf hadden kunnen bedenken of durven uitvoeren.

 

Wij hadden bepaalde wensen en zij hebben hierin voorstellen gedaan die budgettair gezien voor ons ook aantrekkelijker waren.

 

Wij vinden Els en Giny enthousiast en betrokken. De samenwerking was prettig, de lijntjes kort."

 

____

2-ONDER-1 KAP WONING - NIJMEGEN

 

"We woonden al een tijd in ons nieuwbouwhuis en het lukte ons niet om een huiselijke en warme kamer te creëren. Vandaar dat we Giny en Els gevraagd hebben om met ons mee te denken. Ze kwamen met een opstelling die wij zelf nooit bedacht zouden hebben en die realiseerbaar was met een minimale investering. Wij zijn er ontzettend blij mee: ons huis is ons thuis geworden."

 

____

VRIJSTAANDE WONING - ELST

 

"We waren al langer bezig om onze woonkamer gezelliger te maken. Samen lukte het ons niet goed hier keuzes in te maken.  We moesten het toegeven, met moeite, hier zouden we zelf niet uitkomen. Ons oriënterend via internet viel de mooie website van Binnenkijken ons op. De stijl van werken en de foto’s van hun projecten spraken ons aan.

 

Al meteen merkten we dat Giny en Els goed aanvoelden naar welke sfeer we op zoek waren. Er kwamen twee plannen waar we uiteindelijk een combinatie van maakten. Omdat we al zo vaak tevergeefs woonwinkels hadden bezocht, niet de allergezelligste uitjes, hebben we onszelf een middag winkelen met Giny en Els cadeau gedaan. Toen vielen helemaal de kwaliteiten van Binnenkijken op: ik zie ons nog door de winkel lopen met kleurstalen, behangpatronen, plankjes en lapjes stof. Giny en Els zijn pas tevreden als alles klopt!

 

En kloppen doet het. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat."

 

____

FRED DERKSEN - BEDRIJFSLEIDER GAMMA NIJMEGEN

 

"Afgelopen zaterdag was de Histor Styliste Dag weer druk bezocht. Els en Giny van Binnenkijken Interieuradvies, bedankt voor de goede adviezen."

 

 

____

LINDE FRIELING - EIGENAAR LINDE HUIS GRONINGEN

 

"Ik heb voor een project samengewerkt met Els en Giny van Binnenkijken interieuradvies. Ze werken perfect samen als team en door hun creatieve en praktische insteek kunnen ze met elk budget en alle wensen van de klant rekening houden.

 

Het eindresultaat was prachtig en in de toekomst zou ik graag weer met hen samen werken."

 

____

  

WOONBOERDERIJ - WIJCHEN

 

"Toen wij vanuit Nijmegen naar Wijchen verhuisden naar onze "schuur, bedachten wij dat wij wel wat hulp konden gebruiken bij de inrichting. Al het glas, de hoogte en de vorm van de woonkamer vormden een uitdaging.

 

Als ondernemer in het Wijchense, gingen wij op zoek naar Wijchense ambacht en kwamen zo terecht bij de site van Binnenkijken. Deze sprak ons direct aan: laagdrempelig, gericht op de wensen en smaak van de klant en dat alles met kijk op en hart voor de zaak. Els en Giny kwamen meteen al met een aantal top ideeën, dus de beslissing was gauw genomen.

 

Nog iedere dag komen wij met veel plezier thuis. Els en Giny hebben een grote hand gehad in het maken van een thuis van ons huis. Dank jullie wel!!"

 

_____

HUUB VAN RUMUND - DIRECTEUR HANS JANSSEN GARANTIEMAKELAARS

 

"Wij hebben Els en Giny van Binnenkijken leren kennen bij inrichtingsplannen voor nieuwbouw modelwoningen! Een goed inrichtingsplan werkt uitermate stimulerend bij de verkoop van een (nieuwbouw-)woning!"

 

 

_____

NIEUWBOUW WONING - LENT

 

" 'Hoe gaaf zou het zijn als je interieuradvies op maat krijgt in je eigen huis', dacht ik toen ik bij de Woonbeurs in Nijmegen was en het formuliertje invulde om kans te maken op deze prijs. Tot mijn verbazing kreeg ik bericht dat wij een advies hadden gewonnen! We hadden net een huis gekocht, dus we konden de nodige ideeën wel gebruiken.

 

Ook al wisten we in welke stijl we het ongeveer wilden hebben, we hebben veel praktische en bruikbare tips en ideeën van Giny en Els gekregen. Er werd ontzettend meegedacht en ook op sites laten zien wat ze bedoelden en waar we het zelf konden zoeken. We waren meteen enthousiast om zo snel mogelijk aan de slag te willen gaan!"

 

_____

HOEKWONING - OOSTERHOUT

 

"Als je een goed interieuradvies wilt, dat echt bij je past en niet alleen de modetrends volgt."

 

 

 

 

_____

EENGEZINSWONING - OOIJ

 

"Al een tijdje wilden we wat anders, maar konden geen beslissing en keuze maken. Ik was de oude, maar zeer degelijke meubels van de overleden ouders van mijn man een beetje zat, maar daar zaten ook veel emoties aan. Ik had er een hekel aan gekregen, omdat ze zo donker en somber van kleur waren en uit verschillende houtsoorten bestonden. Ik kreeg het niet voor elkaar om mooie combi te maken.

Na lang wikken en wegen, ben ik uiteindelijk  gaan surfen op internet. Ik kwam vrij snel op de website van Binnenkijken. Het eerste gesprek is informeel en kosteloos. Wat erg plezierig is om te kijken of je elkaar wel aanvoelt. Anders wilde ik er niet aan te beginnen. Vrijwel meteen voelde het goed en vertrouwd aan.

Op het 2e gesprek kwamen ze met een geweldig plan. Mijn man en ik waren meteen om en maakte geen bezwaar meer dat het dressoir niet meer terug kwam in dit plan.

We raakte zo enthousiast dat we nu stuk voor stuk de kleuren doorvoeren in alle kamers van ons huis. Het is echt een heel mooi bij elkaar passend geheel geworden en helemaal naar de wens van ons beide. Een echte aanrader om Giny en Els te vragen. Het kost wat maar het resultaat is er.

Giny en Els bedankt. Wij zijn er erg blij mee."

 

_____

JAREN '50 APPARTEMENT - NIJMEGEN

 

"Mijn vriend en ik vonden onze woonkamer ongezellig. Maar we hadden geen idee waar het aan ontbrak. We hebben de hulp van Binnenkijken ingeschakeld en tijdens het eerste gesprek voelden we een klik en besloten we om met Els en Giny verder te gaan.

 

Wij waren zo enthousiast over hun ideeën dat we hen terug hebben laten komen voor de aanpak van de keuken en de badkamer.


Giny en Els weten de juiste snaar te raken, zijn creatief en durven buiten de kaders te denken. Wij zijn uit onze comfortzone gekomen en we hebben geen enkele spijt van de beslissingen die we hebben genomen. Nu ervaren we pas hoe fijn het is als je huis op orde is en sfeer uitstraalt.

Dank je wel Giny en Els."

 

_____

EENGEZINSWONING - MALDEN

 

"Met een eigen zaak (man), nieuwe baan (ik), een kind van 1 jaar en twee verhuizingen binnen een half jaar konden we wel wat ondersteuning bij het inrichten van onze grote woonkamer gebruiken.

Giny en Els peilden tijdens ons eerste gesprek in no time wat ons aansprak: oud en nieuw door elkaar, veel licht en redelijk wat kleur. Hun eerste voorstel was meteen een schot in de roos en liet genoeg ruimte om er onze eigen persoonlijke draai aan te geven. Denken in mogelijkheden ("dat tapijt, of die...en dat tapijt kan ook") en eerlijkheid ("nee, wacht nou even met die lichtkoepel boven de zithoek") kenmerkten hun adviezen. En oh wat heerlijk dat zij tijdens een gaatje in onze overvolle agenda met ons gingen woonwinkelen. Het heeft ons tientallen ritjes naar woonboulevards, keuzestress, miskopen en relationele patstellingen gescheeld. 

Het resultaat is prachtig. Een Grote Groene bank, 'nieuwerwets' retrobehang, een vergrijsd blauwe muur, 2 joekels van lampen boven de eettafel. Veel gewaagder dan we zelf ooit hadden aangedurfd. En vooral veel beter dan we zelf hadden kunnen bedenken, ook met genoeg tijd. We zijn apetrots op onze fijne nieuwe plek, met dank aan Giny en Els!"
 
_____
2-ONDER-1 KAP WONING - MALDEN
 
"Na een aantal jaren, waren we er nog steeds niet uit hoe we onze woonkamer nou de sfeer konden geven die we graag wilden. Na lang wikken en wegen de stap gezet naar Els en Giny.
Daar hebben we zeker geen spijt van gehad! Er ligt een heel mooi ontwerp, dat past bij ons en bij onze wensen. En, ook makkelijk, meteen ook de codes van gordijnstof en verf, dus dat scheelt weer tijd in het uitzoeken!
 
Els en Giny, bedankt voor jullie prachtige plan!"

 

_____

VRIJSTAANDE WONING - BENEDEN LEEUWEN

 

"HET KLOPT HELEMAAL!

 

We hebben Giny en Els advies gevraagd voor ons interieur. We gingen verbouwen en wisten eigenlijk niet zo goed hoe we het aan konden pakken. Via google ben ik op de site van Binnenkijken terecht gekomen.

 

Na 1 gesprek over kleuren, wensen, gevolgen verbouwing, verlichting enz. hebben we een voorstel gekregen. Dit paste helemaal bij onze verwachting. Een sterk punt van Giny en Els is dat ze bij ons goed aangevoeld hebben wat we willen. We hebben het advies voor een groot deel opgevolgd. Het deel dat we niet opgevolgd hebben is wel gebaseerd op hun advies. De tips voor soort meubilair, gordijnen en vloerkleed waren erg passend.

 

Ons huis is "af" en het is heerlijk thuiskomen in een huis dat qua kleur en inrichting een warme basis vormt. Voor iedereen die advies voor het interieur zoekt, zijn Giny en Els zeker aan te bevelen!"

 

_____

WERKKAMER JAREN '30 WONING - NIJMEGEN

 

"Heel lang zelf nagedacht over een sfeervolle inrichting van mijn hobby/werkkamer. Ik wilde deze kamer eindelijk eens een goede sfeer geven, maar ik kwam er niet uit.

 

En om niet voor de zoveelste keer een kamer te creëren, waar de sfeer niet goed voelde ben ik maar eens gaan googelen naar inrichtingsadviezen en kwam terecht bij de site van Els en Giny. Deze sprak mij direct aan en dus meteen gebeld voor een afspraak.

 

Els en Giny namen de tijd, voelden mijn wensen en smaak goed aan en kwamen met een plan, waarbij ze ook nu weer de tijd namen om samen keuzes te maken in kleuren en materialen.

 

Het voelt nu helemaal goed en het is heel prettig werken in deze ruimte.

 

Els en Giny, nogmaals bedankt."

 

_____

NIEUWBOUW APPARTEMENT - NIJMEGEN

 

Reactie via twitter:

"Vanmorgen #interieurplan gepresenteerd gekregen door de dames van @binnenkijkenint Super mooi! Laat het snel nov zijn ;-) #appartement"

 

 

_____

VRIJSTAANDE NIEUWBOUW WONING - BEUNINGEN

 

"2 jaar geleden zijn wij verhuisd naar een prachtige locatie en een geweldig huis. De meubels zijn mee verhuisd van het oude naar het nieuwe huis, maar helemaal tevreden over de woonkamer waren we niet.

 

Via internet kwamen wij bij Els en Giny terecht. Aan de keukentafel met koffie en de gashaard aan, kwamen de leuke gesprekken.

 

Jullie zijn spontaan, creatief, hebben leuke ideeën, weten wat de nieuwste trends zijn en geven je heel veel inspiratie. Inrichtingstekeningen (meubelopstelling) , sfeercollages, woonwinkelen, het was een feestje, met een geweldig resultaat. Wij zijn hier ontzettend blij mee.

 

Els en Giny bedankt!!!

 

Ps: De tafel is inmiddels doorgezaagd en het is een echt bankje geworden. Helemaal leuk!"

 

_____

2-ONDER-1 KAP JAREN '30 WONING - MILL

 

"Na veel 5en en 6en, er met z'n tweeën (mijn man en ik) er helemaal niet uitkomend, toch de dames Giny en Els benaderd met de nodige vooroordelen. Hun eerste bezoek pakte meteen goed uit, begrepen meteen wat voor sfeertje we wilden en betrokken ook onze ideeën in het ontwerp.

 

Onze huiskamer met keuken is erg mooi, functioneel en sfeervol geworden. ''EEN PLAATJE''. Voor geen cent spijt dat we met Els en Giny in zee zijn gegaan we zijn zeer tevreden! Voor velen zou het een uitkomst zijn. Giny en Els nogmaals bedankt voor de medewerking en tijd die jullie aan ons besteed hebben."

 

_____

PRESENTATIE BOUW EN VERBOUWBEURS - GIETEN

  

"Giny, wij vonden het fantastisch dat je afgelopen weekend tijdens onze verkoop-renovatie beurs in Tegelhuys Gieten aanwezig was. Dank voor je mooie presentatie."

 

_____

NIEUWBOUWWONING - NIJMEGEN

 

"Ik had absoluut geen idee, hoe ik van mijn woonkamer/keuken van 16 m x 3,5 m een gezellig thuis kon maken. Wat een lastige ruimte om in te richten. Gelukkig vond ik Els en Giny via internet. Voor mij zijn ze de nederlandse Trinny en Susannah op woongebied!

 

Ze hebben met hun persoonlijke aanpak, kennis en passie op woongebied, me stap voor stap meegenomen in hun plan. Oude vastgeroeste ideeën kon ik loslaten waardoor er nu een interieuradvies ligt, wat beter is dan ik vooraf had kunnen bedenken en bij mij als persoon past. Het heeft de sfeer en warmte waar ik om vroeg. Ik kan nu niet wachten tot het volgend jaar eindelijk gerealiseerd gaat worden!

 

Giny en Els ontzettend bedankt hiervoor en voor de plezierige samenwerking. Na de verbouwing proosten we op het resultaat. Ine uit Nijmegen"

 

____

VRIJSTAANDE WONING - BEERS

 

"Dertien jaren geleden zijn wij in ons huis komen wonen en hadden inmiddels de nodige veranderingen aangebracht.

 

Toch waren wij niet helemaal tevreden met de indeling van de woonkamer en een aparte ruimte voor de kinderen.  Aangezien er een nieuwe vloer gelegd zou worden, werd het de hoogste tijd om het echt goed aan te pakken. Tijdens het googelen op het internet, kwamen wij op de site van Binnenkijken Interieuradvies terecht. 

 

Na wat telefoontjes, mailtjes, huisbezoek en een prachtige tekening, door Els en Giny, is het plaatje compleet! Niet te geloven waar hun adviezen toe hebben geleid. Beide ruimtes hebben een metamorfose ondergaan en worden nu optimaal benut.

 

Een mooi huis, een fijn gevoel! Els en Giny, bedankt!"

_____

NIEUWBOUWWONING - BEUNINGEN

 

"In een korte tijdsperiode moest ik een gehele nieuwbouwwoning inrichten. Binnenkijken heeft goed geluisterd naar mijn wensen en eisen en ook mijn smaak is juist ingeschat waardoor ik in staat ben geweest met een gedetailleerde boodschappenlijst de interieurzaken langs te gaan zonder ter plekke nog echte keuzes te moeten maken.
 

Ik ben zeer tevreden met het resulaat maar ook met de aanloop naar het resulaat toe!"

 

_____

ERIK DE JONG - NIEUWBOUWCOORDINATOR VAN STEENAART & DE JONG BUREAU VOOR BOUW- EN KOPERSBEGELEIDING

 

"Kopers van nieuwbouwprojecten worden door Binnenkijken Interieuradvies deskundig en creatief geholpen.

 

Daarnaast verzorgt Binnenkijken ook het intekenen van interieurvoorstellen voor de verkoopdocumentatie."

 

_____

MICHEL VAN WIJK -

PROJECTONTWIKKELAAR BEUNINGSE PLAS B.V.

 

"Els en Giny hebben voor het project Beuningse Plas tweemaal goed werk geleverd bij de verkoop van dit nieuwbouwproject. Er is goed geluisterd naar de bedoeling van de opdrachtgever en ze hebben dit binnen tijd en budget vertaald in een interieurontwerp wat ons zeer heeft verrast en tot snelle verkoop heeft geleid.

 

Duidelijke afspraken, creativiteit en zelfstandige uitwerking zijn kenmerkend voor de werkwijze van Binnenkijken."

 

_____

EENGEZINSWONING - MALDEN

 

"Voor ons was het bij het 1e gesprek meteen al duidelijk dat we met Els en Giny in zee wilden gaan. De mix van 'goed luisteren' en 'eigen visie' werkte perfect. Daarnaast kregen we een duidelijke en bondige offerte.  

 

In onze gedachten hadden we ons nieuwe huis allang ingericht natuurlijk. Hier en daar wat aanpassingen, een nieuw verfje op de muur en een paar nieuwe meubels en snel erin. De keuken daar waren we eigenlijk al uit en die was ook al praktisch besteld!  

 

Giny: "Ja, zo kun je het doen, maar wij adviseren altijd uit te gaan van de woning als geheel. Wat jullie doen is vanuit iets wat je mooi vindt, de ruimte verder inrichten". Dat kan hoor, maar je krijgt dan toch vaak een ratjetoe van mooie dingen met als gevolg dat er heel vaak geen mooi geheel ontstaat. Daar zit je dan tussen je mooie spullen in een onprettige omgeving".

 

Dat moesten we even op ons in laten werken maar al snel moesten we ze gelijk geven. Wij: "Maar die vloer dan, dat valt toch niet te combineren tot een gezellige woonruimte?". 

 

Els: "Met het ontwerp dat wij maken, kunnen jullie straks in alle rust verder. De vloer is goed met jullie wensenpakket te combineren. Je moet wel heel erg opletten met de kleuren en materialen die je verder toepast. De inrichting zal waarschijnlijk niet in 1 keer gereed zijn. Maakt het jullie uit als je daar nog een paar jaar mee bezig bent? Onze ervaring is dat mensen het als erg plezierig ervaren om zo met de inrichting van hun woning bezig te kunnen zijn. Ons inrichtingsplan geeft daarbij een goede basis en rust".  

 

Binnenkijken is erin geslaagd voor ons een zeer mooi plan te maken waarbij rekening is gehouden met onze 'sfeer'wensen, gezinssituatie en natuurlijk de bestaande woning. Ze hebben hun beloften meer dan waargemaakt."

 

_____

EENGEZINSWONING - BERG EN DAL

 

"Het advies van Binnenkijken heeft ons heel erg geholpen. Niet alleen het kleuradvies, maar vooral ook de indeling van de ruimte, hadden wij nooit zelf kunnen verzinnen. Het advies heeft datgene gebracht wat wij zochten, een warme gezellige uitstraling waar zowel onze kids als wij zelf ons helemaal in thuis voelen. En waarin eigenlijk al onze wensen naar voren zijn gekomen. De investering is het dan ook dubbel en dwars waard geweest."

 

_____

BADKAMER - GROESBEEK

 

"Met dank aan de dames van Binnenkijken, hebben wij meer ideeën gekregen voor de inrichting van onze badkamer. De inspirerende collage heeft daar zeker aan bijgedragen, erg fijn!"