Vrijstaande woning - Berg en Dal

De bewoners van deze vrijstaande woning in Berg en Dal wilden hun woning grondig aanpakken en hadden hiervoor een aantal wensen. De grootste wens was een mooie, praktische en lichte keuken. Tevens wilden ze nieuwe vloeren, nieuwe raambekleding, nieuwe meubels en een andere haard.

 

De indeling van de keuken is drastisch gewijzigd en het raam is vergroot. Op de plek waar voorheen inbouwkasten zaten, staat nu de koelkast en een laag keukenblok. De keuken geeft nu een gevoel van ruimte en licht.

 

In de woonkamer is een nieuwe gashaard geplaatst en de wand heeft de kleur Schelpenzand van Histor gekregen. Tevens is de deur naar de gang dichtgemaakt.

 

Foto's gemaakt door JVDV Photography - Nijmegen. 

  • VOORAF
  • VOORAF
  • VOORAF
  • VOORAF
  • VOORAF
  • VOORAF
  • VOORAF
  • VOORAF
  • SFEERCOLLAGE WOONKAMER
  • SFEERCOLLAGE KEUKEN
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT

« Ga terug naar projecten