Historisch pand - Ravenstein

De bewoners van dit prachtige historische huis middenin Ravenstein, waren compleet vast gelopen met hun interieur. Het huis was donker en ongezellig. De verhuisdozen stonden als het ware al klaar. Binnenkijken werd ingeroepen als laatste redmiddel.

 

En wat is het prachtig en licht geworden. De nis welke eerst een moeilijke hoek in de kamer was, is nu een mooie blikvanger, waarin zelfs een gashaard geplaatst is.

 

In de keuken staat ook de eettafel. In de oude situatie stond deze tegen de muur aan. Nu is er een bankje tegen de muur geplaatst, waardoor ook aan deze zijde gezeten kan worden!

 

Dus, verhuizen gaan ze zeker niet meer!

  • VOORAF
  • VOORAF
  • VOORAF
  • SFEERCOLLAGE
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT

« Ga terug naar projecten