Vrijstaande woning - Wijchen

De bewoners van deze vrijstaande woning, wilden na de koop het huis flink aanpakken. Nieuwe keuken, nieuwe haard, nieuwe vloer, etc... Binnenkijken heeft de gehele benedenverdieping voor hun ontworpen.  

 

In de zitkamer een geheel nieuwe wand voor de tv en haard. Deze is uitgevoerd door de bewoners zelf. Omdat de (bestaande) bank van wit leer is, hebben we gekozen voor een wollig vloerkleed. Dit geeft de zithoek een warme uitstraling. De accentkleuren zijn grijs en (oud) roze.

 

In de woonkamer bevindt zich ook de werkhoek. Deze is voor het raam geplaatst, zodat je tijdens het werk heerlijk naar buiten kan kijken en je veel licht hebt. 

 

Ook de keuken is een ontwerp van Binnenkijken en uitgevoerd door de bewoners. Voor een stoere uitstraling, hebben we gekozen voor antraciet grijs, een grote oven en betonnen aanrechtblad. Om het niet te kil te maken is er gekozen voor een combinatie met hout. De afzuigkap is strak gestuct. Aan het werkblad grenst een grote bar, gemaakt van eikenhout. Heerlijk gesitueerd bij het raam.

 

Vanuit de keuken kom je in een grote serre, waarin een aantal boekenkasten, piano en een grote tafel staan. Tevens is er een zitplekje waar je heerlijk kunt genieten van de zon.

 

Wanneer je de woning binnenkomt, valt direct de mooie Portugese vloer op. Gekozen in een grijze tint, passend bij de inrichting.

  • PLATTEGROND
  • SFEERCOLLAGE
  • HAARD TIJDENS VERBOUWING
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT
  • SFEERCOLLAGE KEUKEN
  • KEUKEN TIJDENS VERBOUWING
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT
  • SFEERCOLLAGE SERRE
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT HAL

« Ga terug naar projecten