Kantorenpand NIM Maatschappelijk werk - Nijmegen

De wensen vanuit NIM voor de inrichting waren: neutraal , eenheid en sfeer. Daarbij was het een gegeven dat alle meubelen en de vloerbedekking bleven. En niet onbelangrijk, de cliënten moeten zich er prettig voelen. Naar aanleiding hiervan hebben we twee thema’s uitgewerkt.

 

Op de 2e verdieping hebben we gewerkt met geometrische figuren en frisse kleuren. De donkere kleur paars geeft een chique uitstraling aan het geheel. Bij het uitzoeken van de kleuren voor de wandpanelen, hebben we goed gelet op de bestaande kleuren (zoals van de stoelen). 

 

Op de 3e verdieping zie je het thema natuur. Dit door de ligging van het kantoor tussen de bomen. Op de panelen hebben we gekozen voor platen met een houtuitstraling. Dit geeft een warme uitstaling aan de ruimte en door deze te hangen op de donkergroene wand, komen ze prachtig uit.

In de hal hebben we afgezwakte tinten gebruikt, passend bij de donkere muren van de kantoren. Om het fris te houden en de lengte extra te benadrukken, hebben we ervoor gekozen om de kleur slechts in een baan aan te brengen. Uiteraard was bij de kleurkeuze ook de kleur van het logo en de kleur  van de kozijnen in de hal bepalend. Voor een goede herkenbaarheid, is het logo van de NIM groot bij de entree aangebracht.

  • Vergaderruimte vooraf
  • Werkkamer vooraf
  • Hal vooraf
  • Wachtruimte vooraf
  • Eindresultaat vergaderruimte
  • Eindresultaat vergaderruimte
  • Eindresultaat hal
  • Eindresultaat hal / wachtruimte
  • Eindresultaat hal / wachtruimte
  • Eindresultaat werkkamer
  • Eindresultaat werkkamer
  • Eindresultaat werkkamer
  • Eindresultaat werkkamer
  • Eindresultaat hal
  • Eindresultaat hal
  • Eindresultaat hal
  • Eindresultaat wachtruimte
  • Eindresultaat hal
  • Eindresultaat wachtruimte

« Ga terug naar projecten