Vrijstaande woning - Nijmegen

De bewoners van deze woning waren op zoek naar meer rust, kleur en eenheid. Maar ook warmte en gezelligheid waren belangrijke items.

 

Voor meer rust, zijn een aantal grote, donkere kasten verwijderd uit de ruimte. Voor de tv- en leeshoek, hebben we één kast ontworpen. Het lage element voor de tv loopt door om de hoek, waar een tweede tv staat welke gebruikt wordt voor hun zoon om te gamen. In dezelfde ruimte, maar toch uit het zicht...

 

Bij de eettafel is gekozen voor een kleinere servieskast. Hierdoor staat de tafel veel vrijer.

 

De kleur groen geeft de ruimte een frisse uitstraling en laat de open vakken van de witte kast prachtig uitkomen. De kleine servieskast is geverfd in een donkerdere kleur uit dezelfde verfstaal. 

  • VOORAF
  • VOORAF
  • VOORAF
  • VOORAF
  • SFEERCOLLAGE
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT

« Ga terug naar projecten