Woonkamer en keuken - Beuningen

De grote wens van deze bewoners was om de eetkamer meer te betrekken bij de keuken. Een "leefkeuken"-gevoel. 

 

Omdat hierdoor de keuken behoorlijk in de ruimte kwam, hebben we gekozen voor een donkergrijze keuken. Hierdoor krijg je een minder keuken idee en maakt deze ruimte meer deel uit van het totaal. Zeker omdat deze kleur ook weer terugkomt in de rest van de ruimte. De keuken is op maat gemaakt door een meubelmaker. www.steigerhout&zo.

 

De haard is zo aangepast, dat er nu ook vanuit de zithoek optimaal van genoten kan worden. Er tegenover is een kast op maat gemaakt, waarin mooie spullen en foto's kunnen worden neergezet.

  • VOORAF
  • VOORAF
  • VOORAF
  • VOORAF
  • PLATTEGROND
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT

« Ga terug naar projecten