Badkamer - Beuningen

De bewoners waren klaar met douchen in bad en wilden graag meer luxe. De huidige badkamer had te weinig ruimte om deze wensen te vervullen. Het plan was daarom, om in een slaapkamer de nieuwe badkamer maken.

 

Op advies van Binnenkijken is uiteindelijk besloten om de huidige badkamer te vergroten, door een stukje van de aansluitende slaapkamer erbij te trekken. Een veel goedkopere oplossing, omdat dan niet al het leidingwerk opnieuw gelegd hoefde te worden. De badkamer is heel neutraal gehouden en de nisjes met mozaïek geven net dat extra's. Het wastafelmeubel is op maat gemaakt en biedt veel opbergruimte.

  • VOORAF
  • VOORAF
  • VOORAF
  • PLATTEGROND
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT

« Ga terug naar projecten