Woonkamer nieuwbouwwoning - Beuningen

In een korte tijdsperiode moest onze klant een gehele nieuwbouwwoning inrichten. Een niet alledaagse woning, die vraagt om een doordachte inrichting. Met twee kleine kinderen was er de wens voor veel opbergruimte. Om deze niet te overheersend in de kamer te hebben, is er gekozen voor een witte, veelal gesloten, kast die zowel de hoogte als de breedte van de muur benut. Er is voldoende ruimte over om de bank voor de kast plaatsen.

 

De goudvissen gaven de inspiratie voor de accentkleur oranje in het verder neutrale pallet. Het resultaat is een frisse, gezellige woning met een kleine knipoog.

  • SFEERCOLLAGE
  • PLATTEGROND
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT

« Ga terug naar projecten