Woonkamer en slaapkamer - Woonboerderij Wijchen

Deze woonboerderij in Wijchen, werd geheel gerenoveerd opgeleverd aan de bewoners. Een prachtige ruimte, maar door de grootte en de vorm, lastig om gezellig en praktisch in te delen.

 

Als eerste hebben wij geadviseerd, om de deuren met glas welke vanuit de woonkamer naar de ouderslaapkamer gingen, dicht te maken. Hierdoor onstond er ruimte voor een grote buffetkast, met hierbij een heerlijke ruime eettafel. Voor het dagelijkse gemak, hebben we tevens een kleinere eettafel geplaatst bij de keuken. 

 

Bij de zithoek is gekozen voor twee dezelfde banken, om het niet te onrustig te maken. Blikvanger in de zithoek is het prachtige kleed van Perletta. De kinderhoek heeft een lekkere, beschutte plek gekregen onder de trap.

 

De kleuren zijn bewust heel naturel gehouden, zodat de prachtige ruimte zijn aandacht houdt. 

 

  • VOORAF
  • VOORAF
  • VOORAF
  • PLATTEGROND
  • SFEERCOLLAGE
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT

« Ga terug naar projecten