Woonkamer - Malden

Het uitgangspunt bij deze inrichting, was de oude, bestaande landkaart. De kleuren komen terug in het gehele plan. Ook het behang is hierbij uitgezocht. De retro uitstraling van de landkaart komt terug in de meubelkeuze.

 

De wens was om de tv niet altijd in het zicht te hebben. Met deze wandkast kan dit gemakkelijk en mooi gerealiseerd worden. De kast is gekozen in een frisse witte kleur, wat prachtig afsteekt tegen het vergrijsde blauw / groen op de wand. Door de wand achter de haard wit te kleuren, komt deze veel meer tot zijn recht!

 

Ook het trappenhuis is meegenomen in het plan.

 

  • VOORAF
  • VOORAF
  • VOORAF
  • VOORAF
  • VOORAF
  • SFEERCOLLAGE
  • PLATTEGROND
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT
  • EINDRESULTAAT

« Ga terug naar projecten