Zitkamer, eetkeuken en hal - Wijchen

De bewoners van deze woning, waren op zoek naar meer sfeer, warmte en mooi design! Het interieurplan omvatte meerdere ruimtes.

 

In de zitkamer is de deur op de lange wand verplaatst naar de kleinere zijmuur. Hierdoor is er ruimte ontstaan voor een ruim tv meubel en hier tegenover een extra lange bank. Om de haard er uit te laten springen, is aan weerszijde een behang van Fornasetti aangebracht. Een prachtige eyecatcher! Om het tv meubel en de computertafel mooi uit te laten komen, hebben we een tint uit het behang op de twee muren terug laten komen.

 

In de eetkeuken hadden ze veel last van een slechte akoestiek. Door het ontwerp van de stoffen wandbank en het fluweelachtige behang, klinkt de ruimte niet meer hol. Tevens geeft de toevoeging van textiel in de ruimte, veel meer sfeer.

 

In de gang zijn de Pastoe kastjes die "over" waren op een speelse manier opgehangen. Ook hier weer een subtiel kleurtje erachter voor het contrast!

 

  • WOONKAMER VOORAF
  • WOONKAMER VOORAF
  • WOONKAMER VOORAF
  • WOONKAMER VOORAF
  • WOONKAMER PLATTEGROND
  • WOONKAMER SFEERCOLLAGE
  • WOONKAMER EINDRESULTAAT
  • WOONKAMER EINDRESULTAAT
  • WOONKAMER EINDRESULTAAT
  • WOONKAMER EINDRESULTAAT
  • WOONKAMER EINDRESULTAAT
  • WOONKAMER EINDRESULTAAT
  • EETKEUKEN VOORAF
  • EETKEUKEN VOORAF
  • EETKEUKEN VOORAF
  • HAL VOORAF
  • HAL VOORAF
  • PLATTEGROND EETKEUKEN
  • EETKEUKEN EN HAL EINDRESULTAAT
  • EETKEUKEN EN HAL EINDRESULTAAT
  • EETKEUKEN EINDRESULTAAT
  • EETKEUKEN EINDRESULTAAT
  • EETKEUKEN EINDRESULTAAT

« Ga terug naar projecten