Twitter
Facebook
LinkedIn
Instagram

 

 

Wonen is emotieEen goed ingericht huis voelt aangenaam aan. Wij luisteren naar uw woonwensen en kijken naar uw manier van leven. Dit vertalen we in een plan waarbij u zich thuis voelt. 

 

Binnenkijken Interieuradvies bestaat uit Giny Schoenmaker en Els Hustinx. Wij bekijken het vak ieder vanuit ons eigen perspectief en hebben elk onze eigen kwaliteiten. Dit betekent dat we elkaar constant alert houden en uitdagen, waar u als klant uiteindelijk baat bij heeft!

 

 

 

 

Giny Schoenmaker:

 

Creatief, spontaan, enthousiast en flexibel zijn de kernwoorden zoals ik mezelf wil omschrijven.

 

Mijn vak is mijn passie! Altijd met wonen bezig zijn. Huizen verbouwen, inrichten en stylen, dat is wat ik al mijn hele leven doe. Om dit ook voor klanten te kunnen doen, geeft een enorme voldoening.

 

Belangrijk in ons vak is goed luisteren naar de klant en hun woonwensen vertalen naar een plan waarbij het huis als thuis voelt.  

 

Els Hustinx:

 

Creatief, denkend in oplossingen, praktisch en doordacht. Dit ben ik in een paar steekwoorden.

 

Wonen is emotie. Een goed interieur brengt op de eerste plaats rust in huis. Daarnaast is het de kunst om je huis persoonlijk te maken en door een goede styling en inrichtingsadvies, wordt het huis helemaal van jou!

 
Reactie klant:"Binnenkijken is erin geslaagd voor ons een zeer mooi plan te maken waarbij rekening is gehouden met onze 'sfeer'wensen, gezinssituatie en natuurlijk de bestaande woning. Ze hebben hun beloften meer dan waargemaakt."
 
 
 
 
 

 

Pinterest:    Bekijk het profiel van Giny op Pinterest.